Προϊόντα-Υπηρεσίες

Αναβάθμισε στα Public τις οικιακές συσκευές σου με επιδότηση έως και 50% μέσω του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή»

Στα Public, η προστασία του περιβάλλοντος βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο, μαζί με την ανάγκη των ανθρώπων για μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα. Το αγαπημένο brand συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω- Αλλάζω Συσκευή» του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος, προσκαλώντας τους δικαιούχους να αναβαθμίσουν τις οικιακές τους συσκευές για να ζήσουν μια πιο «οικολογική» ζωή, αλλάζοντας το παλιό τους κλιματιστικό, ψυγείο ή  καταψύκτη.

Μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου 2022, οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να δώσουν τις συσκευές τους για ανακύκλωση και να εξαργυρώσουν το voucher τους στα καταστήματα Public και στο public.gr, προκειμένου να κάνουν τις νέες αγορές τους σε κλιματιστικό, ψυγείο ή καταψύκτη νέας τεχνολογίας. Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται δωρεάν, ενώ ομάδα πιστοποιημένων τεχνικών θα αναλάβει την δωρεάν απεγκατάσταση της παλιάς συσκευής και την εγκατάσταση της νέας.

Τα Public προσφέρουν ευέλικτους τρόπους πληρωμής:

  • Flex Pay υπηρεσία για άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα
  • Public Now, Pay Later για αγορές σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική απο τo Public.gr με την υποστήριξη της Klarna
  • Δωρεάν εγκατάσταση και απεγκατάσταση της συσκευής
  • Δωρεάν μεταφορικά, αλλά και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης με την υπηρεσία SafetyNet.

Δεκάδες κορυφαίες και επώνυμες επιλογές βρίσκονται διαθέσιμες στα Public και στο public.gr ώστε οι δικαιούχοι του προγράμματος να βρουν τη συσκευή που χρειάζονται και τους ταιριάζει για να μειώσουν το ενεργειακό αποτύπωμα του σπιτιού τους!

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω συσκευή»

Το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω συσκευή» επιχορηγεί νοικοκυριά για την αντικατάσταση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών με νέες, φιλικές προς το περιβάλλον και ενεργειακά πιο αποδοτικές. Η επιχορήγηση παρέχεται μέσω επιταγών (vouchers) του Προγράμματος, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την αγορά νέας συσκευής σε καταστήματα λιανικής πώλησης ηλεκτρικών συσκευών και να καλύψουν ένα μέρος της συνολικής δαπάνης. Για κάθε αγορά νέας συσκευής με επιδότηση, δημιουργείται παράλληλα η υποχρέωση παράδοσης μίας παλιάς προς ανακύκλωση που ανήκει στην ίδια κατηγορία.

close menu