Επιχειρήσεις

Unlimited Creativity: Gold Award για το video “Peloponnese – Greece beyond the obvious”

Στα New York Festivals TV & Film Awards

Η ξεχωριστή καμπάνια για την Περιφέρεια Πελοποννήσου που δημιούργησε η Unlimited Creativity ταξίδεψε στα New York Festivals TV & Film Awards και επέστρεψε με χρυσό βραβείο!

Στις 26 Απριλίου ανακοινώθηκαν οι νικητές των φημισμένων Νew York Festivals TV & Film Awards.

Το spot της καμπάνιας “Peloponnese – Greece beyond the obvious” που δημιούργησε η Unlimited Creativity, μέλος της V+O Greece, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, κατέκτησε το Xρυσό Βραβείο στην κατηγορία Corporate Image.

Μέσα από τη δημιουργική απόδοση του concept, που κέρδισε την ψήφο των κριτών, το spot της καμπάνιας σύστησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου ως το «μη προφανή» τουριστικό προορισμό, γεμάτο Ελλάδα, που προσκαλεί ξένους και και Έλληνες επισκέπτες να γνωρίσουν τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει.

Στον φετινό διαγωνισμό έλαβαν μέρος films και τηλεοπτικές παραγωγές από 42 χώρες και η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από 200+ επαγγελματίες του χώρου.

Τα Νew York Festivals TV & Film Awards αποτελούν επίσημο μέλος του International Committee of Tourism Film Festivals (CIFFT), του οργανισμού που διεξάγει τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τουριστικών φιλμ παγκοσμίως, το CIFFT Circuit. Το CIFFT Circuit βραβεύει τα καλύτερα τουριστικά videos από όλον τον κόσμο, σε πέντε θεματικές κατηγορίες και ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου.

Την παραγωγή του video υλοποίησε η Indigo View – Creative Media Productions με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Γκότση.

Δείτε το case study του βραβευμένου έργου: εδώ

Δείτε την ανάρτηση της βράβευσης στο επίσημο site NYF Awards

Peloponnese -Greece Beyond The Obvious from UNLIMITED CREATIVITY on Vimeo.

close menu