Τεχνολογίες

Twitter: Ένας σκύλος πήρε τη θέση του πουλιού

Αιφνιδιαστική αλλαγή του logo του Twitter πραγματοποίησε ο δισεκατομμυριούχος CEO και ιδιοκτήτης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Ελον Μασκ.

Είναι άγνωστο πόσο θα διαρκέσει αυτή η αλλαγή, ωστόσο, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, το χαρακτηριστικό μπλε πτηνό είχε εξαφανιστεί, και τη θέση του είχε πάρει ο σκύλος του Dogecoin, το logo του κρυπτονομίσματος με πηγή έμπνευσης ένα «ιστορικό» meme του Διαδικτύου.

Στον απόηχο της εξέλιξης, το dogecoin έφτασε να κερδίζει πάνω από 30%, φτάνοντας τα 0,097 δολάρια, στο υψηλότερο επίπεδο που είχε να βρεθεί από τον Φεβρουάριο.

Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν και πριν την εξαγορά της Twitter τον Νοέμβριο του 2022 ο Μασκ είχε αναφέρει πως το dogecoin μπορεί να είναι καλύτερο μέσο πληρωμής απ’ ό,τι το bitcoin, το μεγαλύτερο crypto του κόσμου.

«Όπως το είχα υποσχεθεί» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, αναρτώντας μία παλιότερη, διαδικτυακή του στιχομυθία με τον χρήστη WSBChairman, που αποτελεί άκρως δημοφιλή λογαριασμό στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, με εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους.

«Χρειάζεται κάποια νέα πλατφόρμα;», αναρωτιόταν ο Μασκ.

«Απλώς αγόρασε το Twitter και αντικατέστησε το logo του πουλιού με το Doge», του απαντούσε ο WSBChairman.

«Χαχαχα, αυτό θα ήταν αρρωστημένο», είχε απαντήσει τότε ο μεγιστάνας.

close menu