Τεχνολογίες

Το νέο εργοστάσιο της TIKUN είναι ασφαλέστερο χάρη στην IFSAS

Η ομάδα της IFSAS βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η TIKUN Europe, η μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρία που ειδικεύεται στην ιατρική κάνναβη στην Ευρώπη, επέλεξε την IFSAS να τους σχεδιάσει τη πιο αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση στο τομέα της πυρασφάλειας και της ασφάλειας για το νέο τους εργοστάσιο στη Κόρινθο.

Η TIKUN Europe, ξεκίνησε τη παρουσία της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην Ελλάδα, θέτοντας στόχο τη δημιουργία ενός διεθνούς κόμβου, για την παραγωγή φαρμακευτικών σκευασμάτων κάνναβης.

Ένα καινοτόμο πλήρως ολοκληρωμένο σύστημα που προστατεύει το εργοστάσιο, σχεδιάστηκε, εγκαταστάθηκε και τέθηκε σε λειτουργία από την IFSAS, αποτελούμενο από πολλά συστήματα με πλεονασμούς, στους τομείς του Fire Detection, Fire Suppression, Guard Tour, CCTV, Intrusion Perimeter Detection, Gas Detection.

Η καλλιέργεια και επεξεργασία κάνναβης από την TIKUN Europe, τηρεί τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας για την καλλιέργεια και μεταποίηση, διασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των φαρμακευτικών σκευασμάτων που παράγονται σε περιβάλλον GMP.

Με πάνω από 15 χρόνια κλινικών και εργαστηριακών δοκιμών και μια βάση δεδομένων με δεκάδες χιλιάδες ασθενείς σε όλο τον κόσμο, τα φαρμακευτικά σκευάσματα TIKUN Europe βασίζονται σε είδη κάνναβης που έχουν κερδίσει διακρίσεις σε όλο τον κόσμο.

Η IFSAS δεσμεύεται να προσφέρει καινοτόμες λύσεις, παρέχοντας πακέτα εφαρμογών, υπηρεσιών και ολοκληρωμένων συστημάτων ασφάλειας και πυρασφάλειας.

close menu