Επιχειρήσεις

Συνεργασία της L’Oréal Paris με τη Nova για τις αμπούλες Revitalift Filler και το αποκλειστικό αφιέρωμα στον Brad Pitt

Οι αμπούλες Revitalift Filler της L’Oreal Paris ήταν χορηγός του αποκλειστικού αφιερώματος που ετοίμασε τον Ιούνιο η Nova για τον Brad Pitt και προβλήθηκε στα κανάλια Novacinema, στα οποία προβάλλονται καθημερινά πρεμιέρες και μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες.

Tο αφιέρωμα συμπεριελάμβανε μερικές από τις πιο γνωστές και πρόσφατες ταινίες του βραβευμένου και γοητευτικού ηθοποιού, με αποκορύφωμα την τελευταία του ταινία επιστημονικής φαντασίας, «Ad Astra». Ανάμεσα στις ταινίες που προβλήθηκαν ήταν και το «Κάποτε στο…Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο, η οποία ήταν υποψήφια για 10 Όσκαρ, 5 Χρυσές Σφαίρες και 10 BAFTA και για την οποία ο Brad Pitt απέσπασε το Όσκαρ, τη Χρυσή Σφαίρα και το BAFTA Β΄ Ανδρικού Ρόλου. Κάθε ταινία του αφιερώματος προβαλλόταν κάθε Πέμπτη του Ιουνίου, στις 22:00 και οι συνδρομητές της Nova είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό με χορηγό τις αμπούλες  Revitalift Filler της L’Oreal Paris.

H χορηγία περιελάμβανε ένα creative media plan με customized stings πριν από κάθε ταινία, προνομιακή τοποθέτηση των σποτ του χορηγού και tags στα trailer του αφιερώματος στα κανάλια Novacinema. Μέσω της χορηγίας, ένα premium brand, όπως  η L’Oréal Paris, συνδέθηκε με ιδανικό τρόπο με την αδιαμφισβήτητη υπεροχή του κινηματογραφικού περιεχομένου των καναλιών Novacinema.

Τα κανάλια Novacinema διαθέτουν μοναδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο προβάλλοντας τις καλύτερες πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα studio του Hollywood, τις πιο πρόσφατες οσκαρικές ταινίες και τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες, λίγο μετά την προβολή τους στους κινηματογράφους, καθώς επίσης και τις καλύτερες ξένες σειρές ταυτόχρονα ή πολύ κοντά με την Αμερική.

close menu