Τηλεπικοινωνίες

Συνεργασία ΣΕΚΕΕ με την εκπομπή “Η Τεχνολογία Σήμερα” για προβολή νεοφυών και καινοτόμων εταιρειών

Ο ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος) σε συνεργασία με την εκπομπή “Η Τεχνολογία Σήμερα” με τον Δημοσιογράφο – Σύμβουλο ψηφιακών τεχνολογιών και Πληροφορικής Πάνο Οπλοποιό, ξεκινούν μια σειρά ενημερωτικών εκπομπών για την ανάδειξη, προβολή και παρουσίαση καινοτόμων τεχνολογιών με τη συμμετοχή των μελών του συνδέσμου μέσω διαδικτύου.

Στο πλαίσιο της γενικότερης καμπάνιας #ΜένουμεΣπίτι έχει ως στόχο την προβολή και προώθηση μέσω διαδικτύου των τεχνολογιών που αναπτύσσονται για να καλύψουν τις ψηφιακές δράσεις σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Οι νέες αυτές τηλεοπτικές εκπομπές μέσω διαδικτύου, θα μπορούν να μεταφέρουν τον παλμό και την οπτική των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, παρουσιάζοντας το προϊόν, την διαδικασία και το αποτέλεσμα, μέσα από την παρουσίαση και τις αφηγήσεις των ιδίων των πρωταγωνιστών, των ιδρυτών των εταιριών, μελών του ΣΕΚΕΕ.

Παράλληλα θα φέρει τους θεατές – ακροατές σε επαφή με τους καινοτόμους δημιουργούς, τις νέες τεχνολογίες και τις μελλοντικές εξελίξεις στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών, δίνοντας τους την ευκαιρία να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους στις νέες συνθήκες της εποχή μας.

Οι εκπομπές θα μεταδίδονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 12:00-14:00 ζωντανά από το κανάλι της εκπομπής στο Facebook, ενώ μέσω YouTube θα παραμένουν για θέαση on-demand.

Οι θεατές με τη χρήση της πλατφόρμας του Facebook σε πραγματικό χρόνο θα μπορούν να επικοινωνούν με την εκπομπή και να μεταφέρουν τα ερωτήματα τους ή τα σχόλια τους.

Ο ΣΕΚΕΕ εκπροσωπεί 73 επιχειρήσεις που αντιπροσωπεύουν περίπου το 90% του συνολικού κύκλου εργασιών της εγχώριας αγοράς του κλάδου, παρέχουν εργασία σε περισσότερους από 4.000 εργαζομένους, μεταξύ των οποίων 1.000 επιστήμονες υψηλής ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, έχουν συνολικό κύκλο εργασιών 400 εκ. € και έχουν παρουσία σε 40 χώρες.

Σύνδεσμος Εκπομπής : https://techtoday.tech
Facebook : https://www.facebook.com/techsimera

close menu