Στρατηγική Συνεργασία

Στρατηγική συνεργασία NetSquare και F5 για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εφαρμογών

Η F5 και η NetSquare ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για την παροχή υπηρεσιών διαθεσιμότητας και ασφάλειας των εφαρμογών στην Ελλάδα. Η NetSquare είναι πλέον ο αξιόπιστος συνεργάτης της F5 στην Ελλάδα, προσφέροντας ταχύτερες, πιο έξυπνες και ασφαλέστερες λύσεις για τις εφαρμογές στην ελληνική αγορά.

Η συνεργασία μεταξύ της NetSquare και της F5 προσφέρει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε προηγμένες τεχνολογίες και τεχνογνωσία στις υπηρεσίες εφαρμογών, επιτρέποντάς τους να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. Η βαθιά κατανόηση της ελληνικής αγοράς από την NetSquare, σε συνδυασμό με την παγκόσμια ηγετική θέση της F5 στην ασφάλεια, την ευελιξία και τις επιδόσεις των εφαρμογών των τελικών πελατών, έχουν σαν αποτέλεσμα την ταχύτερη πρόσβαση σε καινοτόμες, πρωτοποριακές λύσεις και σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

«Όλοι εμείς, στην ομάδα της NetSquare είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την F5 για την προσφορά προηγμένων υπηρεσιών εφαρμογών hybrid και multi-cloud στην Ελλάδα», δήλωσε ο Γιώργος Σταματούκος, Executive Director της NetSquare. «Η συνεργασία μας θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα να επιτύχουν τους στόχους ψηφιακού μετασχηματισμού με ταχύτερες, ασφαλέστερες και πιο έξυπνες λύσεις».

Ο Άγγελος Δομέτιος, Named Account Manager της F5, πρόσθεσε: «Η F5 είναι περήφανη που συνεργάζεται με τη NetSquare, ηγέτη στην ελληνική αγορά. Η κοινή μας τεχνογνωσία θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που επιτρέπουν στους πελάτες να αναπτύσσουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα καινοτόμες εφαρμογές σε όποιο περιβάλλον και αν επιλέξουν (on-premise, public cloud, hybrid κλπ)».

Ο Ran Cohen, Channel Manager της F5, είπε για αυτή τη συνεργασία: «Είναι τιμή για την F5 να προσθέτει στο κανάλι της μια εταιρία τεχνολογίας σαν τη NetSquare, με βαθια γνώση της ελληνικής αγοράς, πιστοποιημένη σε Google Cloud τεχνολογίες και εκτενές πελατολόγιο

TAGS:

Security - Cybersecurity

close menu