Τεχνολογίες

Schneider Electric, Stratus και Avnet Integrated ενώνουν τις δυνάμεις τους για την “Καινοτομία Επόμενης Γενιάς”

Η Schneider Electric™, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης της ενέργειας και του αυτοματισμού ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Stratus Technologies, παγκόσμιο ηγέτη σε απλοποιημένες, προστατευμένες και αυτόνομες πλατφόρμες edge computing, και την Avnet Integrated με σκοπό την παροχή απλοποιημένων data centers για edge computing μηδενικού κινδύνου που θα τροφοδοτούν το επόμενο κύμα καινοτομίας στις βιομηχανίες. Στην αίθουσα 11, περίπτερο C58, οι επισκέπτες θα έχουν μια hands-on εμπειρία με το EcoStruxure™ Micro Data Centre μέσω του Stratus ftServer. Οι προκατασκευασμένες μονάδες Micro Data Center είναι σχεδιασμένες και συναρμολογημένες έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών από την Avnet. Η Avnet είναι ένας παγκόσμιος διανομέας τεχνολογίας και πάροχος λύσεων, ο οποίος διαθέτει ‘one-stop’ κατάστημα για τους τελικούς πελάτες, τους System Integrators (SI) και τους Operational Technology (OT) distributors για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη, ενσωματωμένη και ετοιμοπαράδοτη λύση.

Συνδυάζοντας την always-on fault tolerance, την αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και την προστασία στον κυβερνοχώρο, το EcoStruxure Micro Data Centre με το Stratus ftServer έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των βιομηχανικών εφαρμογών στην εποχή του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Το EcoStruxure™ Micro Data Center ελέγχεται, επικυρώνεται και διατίθεται με ήδη ενσωματωμένο λογισμικό, όπως η πλατφόρμα συστήματος AVEVA™. Είναι μια προστατευμένη single enclosure λύση, που επιλύει ζητήματα IT και ΟΤ, καθώς και ζητήματα καθυστέρησης data και ευρυζωνικότητας, με αποτέλεσμα τη μείωση κατά 40% του χρόνου για τους μηχανικούς τεχνικής υποστήριξης, κατά 7% του κόστους συντήρησης και την αύξηση κατά 20% του concept speed-to-market.

Ο Rob McKernan, SVP, Secure Power Europe Region, Schneider Electric, Schneider Electric, δήλωσε: «Σήμερα το Industry 4.0 και η σύγκλιση του IT και του ΟΤ επέτρεψαν στους κατασκευαστές να πετύχουν νέα επίπεδα παραγωγικότητας, αποδοτικότητας και ποιότητας. Στην Schneider Electric, μοιραζόμαστε ένα όραμα με την Stratus και την Avnet, το οποίο πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τους πελάτες να τροποποιήσουν τις βιομηχανικές δραστηριότητές τους και να αποκομίσουν τα οφέλη της ψηφιοποίησης. Οι standardized λύσεις που έχουμε αναπτύξει από κοινού μειώνουν σημαντικά την πολυπλοκότητα που σχετίζεται με την ανάπτυξη critical IT σε εργοστασιακό περιβάλλον, τη δυνατότητα περισσότερου ελεύθερου χρόνου και την αύξηση της αποδοτικότητας της διαδικασίας για τους πελάτες μας».

Αποδοτικότητα Data, αξιοπιστία και ασφάλεια

Οι δυνατότητες virtualization του Stratus ftServer ενοποιούν τις παρακάτω λειτουργίες:

  • Απόδοση περιουσιακών στοιχείων,
  • Εκτέλεση κατασκευής,
  • Ιστορικό εγκαταστάσεων (On-premises historian),
  • Αυτοματοποιημένες εφαρμογές χειρισμού υλικών,
  • Ταυτόχρονη παρακολούθηση και έλεγχος

Η πλατφόρμα Edge Computing είναι επίσης σε θέση να εκτελεί προηγμένες AI και machine learning εφαρμογές με ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, με βασικό software και λειτουργικά συστήματα που θα περιβάλλονται από τυποποιημένα πρωτόκολλα ασφαλείας. Η Schneider Electric παρείχε περαιτέρω φυσική προστασία με κλείδωμα και συσκευές ανάγνωσης καρτών, μαζί με τις δυνατότητες ασφάλειας και περιβαλλοντικής παρακολούθησης netBotz.

Ο Greg Hookings, Director of Business Development – EMEA, Stratus Technologies, δήλωσε: «Το EcoStruxure Micro Data Center με stratus ftServer παρέχει την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα, την προστασία και τη λειτουργία με μηδενικό κίνδυνο που απαιτείται από τη βιομηχανία αυτοματισμού. Παρέχει τη δυνατότητα μετατροπής data από critical assets, με ασφάλεια, είτε το προσωπικό λειτουργεί στο edge είτε εξ αποστάσεως. Η φυσική προστασία συνδυάζεται με την προστασία εφαρμογών και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, επιτρέποντας στους τελικούς χρήστες, τους system integrators και τους ιδιοκτήτες να αναπτύξουν computing power όπου χρειάζεται και να αξιοποιήσουν τα συνεχώς αυξανόμενα data που παράγονται από σύγχρονες εγκαταστάσεις και διαδικασίες αυτοματισμού στο edge».

Ο Brian Stack, Senior Director, Avnet Integrated EMEA, πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Schneider Electric και την Stratus για να κλιμακώσουμε με επιτυχία την παγκόσμια ανάπτυξη του EcoStruxure Micro Data Center που διαθέτει λύση ftServer για βιομηχανικές εφαρμογές edge. Το παγκόσμιο αποτύπωμα ενσωμάτωσης της Avnet Integrated, που συμπληρώνεται από την πλήρη σειρά επιχειρηματικών λύσεων και λύσεων εξυπηρέτησης, βοηθά τους πελάτες μας να βελτιστοποιήσουν τους πόρους των κεφαλαίων, να επιταχύνουν την ανάπτυξη των πωλήσεων και να προσφέρουν αυτό που υπόσχεται το brand τους. Αυτός ο επιτυχημένος συνδυασμός θα βοηθήσει στην παροχή των πολλών εξαιρετικών δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων του Industry 4.0 μέσω της σύγκλισης IT και OT στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο».

close menu