Έργα - Εγκαταστάσεις

Ψηφιακή λύση ταμείου της SoftOne επέλεξαν οι «Κουλουράδες»

Οι «Κουλουράδες», επέλεξε τη λύση ταμείου λιανικής GO Retail on Cloud της SoftOne για την έκδοση ηλεκτρονικών αποδείξεων, με αυτόματη διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA και επιλεγμένα POS/EFT.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τo GO Retail on Cloud είναι ψηφιακή ταμειακή που περιλαμβάνει εξοπλισμό POS (ή tablet), barcode scanner και εκτυπωτή. Ειδικά σχεδιασμένη για τη μικρή λιανική και τα καταστήματα take away, τo GO Retail on Cloud καλύπτει τις ανάγκες που απορρέουν από τη νέα νομοθεσία, αντικαθιστώντας τις παραδοσιακές ταμειακές μηχανές και τους φορολογικούς μηχανισμούς.

Τα καταστήματα των Κουλουράδων εκδίδουν αποδείξεις λιανικής, ενώ μέσω της ενσωματωμένης υπηρεσίας ηλεκτρονικής τιμολόγησης EINVOICING, τα εκδιδόμενα παραστατικά αποστέλλονται αυτοματοποιημένα προς την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, απαλλάσσοντας τα καταστήματα από την καθημερινή έκδοση Ζ, τη χρήση και συντήρηση φορολογικών μηχανισμών αλλά και από τις χρονοβόρες διαδικασίες καταχώρησης αποδείξεων.

Το GO Retail διασφαλίζει τη λειτουργία του ταμείου ακόμη και σε περιπτώσεις προβλημάτων με τη σύνδεση στο διαδίκτυο, υποστηρίζοντας την offline λειτουργία. Παράλληλα, υποστηρίζει πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, αλλά και την αυτόματη διασύνδεση με τερματικά πληρωμών EFT/POS.

Η κα Κατερίνα Μπαφούνη, General Manager της εταιρείας Κουλουράδες, δήλωσε σχετικά:

«Η ευελιξία και η ταχύτητα εξυπηρέτησης είναι κομβικής σημασίας για την επιχείρησή μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι από την εφαρμογή GO Retail on Cloud, καθώς μείωσε σημαντικά το χρόνο αναμονής στα ταμεία, ενώ παράλληλα αυτοματοποίησε πλήρως τις διαδικασίες διαβίβασης των εκδιδόμενων παραστατικών προς την ΑΑΔΕ. Η αξιοποίηση ενός τέτοιου ψηφιακού συστήματος όπως το GO Retail μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που κάνουμε καλύτερα, την εξυπηρέτηση των πελατών μας με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας».

close menu