Υπηρεσίες

Προγράμματα κινητής COSMOTE GIGAMAX Family: Απεριόριστη ομιλία προς όλους & 70% περισσότερα data, χωρίς καμία αλλαγή στο πάγιο

Απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 70% περισσότερα mobile data προσφέρει η COSMOTE, χωρίς καμία αλλαγή στις τιμές των παγίων, σε όλους τους συνδρομητές -υφιστάμενους και νέους- των προγραμμάτων κινητής COSMOTE GIGAMAX Family S & M, απαντώντας στην ανάγκη της οικογένειας για περισσότερη επικοινωνία και χρήση Internet από το κινητό.

Έτσι, όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν πλέον να μιλούν απεριόριστα προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής σε όποιο πρόγραμμα COSMOTE Family και αν ανήκουν, ενώ, επιπλέον τα οικονομικά προγράμματα (S & M) έχουν πολύ περισσότερα GB για το κινητό αλλά και SMS για να μοιράζονται μεταξύ τους. Ακόμη, εφόσον εντάξουν τις συνδέσεις κινητής και σταθερής στο COSMOTE One, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους διπλάσια GB.

Για τους υφιστάμενους συνδρομητές των προγραμμάτων COSMOTE GIGAMAX Family S & COSMOTE GIGAMAX Family M, οι εμπλουτισμένες παροχές ενεργοποιούνται αυτόματα.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX Family στο cosmote.gr, καλώντας στο 13888 ή στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Τι προσφέρουν τα εμπλουτισμένα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX Family

GIGAMAX Family GIGAMAX
Family S
GIGAMAX Family M
Μηνιαίο Πάγιο1 για 2 συνδέσεις 49,90 € 59,90€
Family sharing 1000 Απεριόριστα λεπτά Ομιλίας 2000 Απεριόριστα λεπτά Ομιλίας
3GB  5GB 6GB  10GB
1000 SMS  4000 SMS 2000 SMS 4000 SMS
Data με COSMOTE ONE 6GB 10GB 15GB 20GB

1Το κόστος του μηνιαίου παγίου, όπως διαμορφώνεται με έκπτωση αντί επιδότησης συσκευής για νέες ενεργοποιήσεις.

Στο COSMOTE Family M υπάρχει δυνατότητα προσθήκης τρίτου μέλους με 14,90€ το μήνα.

Τα οικογενειακά προγράμματα COSMOTE GIGAMAX Family

Τα οικογενειακά προγράμματα συμβολαίου COSMOTE GIGAMAX Family, διατίθενται σε τέσσερις επιλογές, small, medium, large και unlimited, προσφέροντας απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και έως απεριόριστα data -τα οποία μπορεί να μοιράζεται όλη η οικογένεια χωρίς όρια στην ταχύτητα πρόσβασης. Επιπλέον, οι συνδρομητές, εντάσσοντας τις κινητές και σταθερές συνδέσεις τους στο COSMOTE One, μπορούν να απολαμβάνουν διπλάσια data.

Μεταξύ άλλων, τα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX FAMILY διαθέτουν τη λειτουργία Family Data Limits -μέσω του My COSMOTE App– που δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να θέτουν γρήγορα και απλά όρια στα MB που καταναλώνουν τα παιδιά τους, εκπαιδεύοντάς τα στην ορθολογική χρήση του Internet.

Περισσότερες πληροφορίες για τα COSMOTE GIGAMAX FAMILY: εδώ

close menu