Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ολοκληρώθηκε το 14ο OTS Forum στην Αλεξανδρούπολη

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 14ου OTS Forum, το οποίο έλαβε χώρα στο Ramada Plaza Thraki στην Αλεξανδρούπολη, στις 10, 11 & 12 Νοεμβρίου 2022.

Τη διοργάνωση τίμησαν, για άλλη μία φορά, περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες – εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, από όλη την Ελλάδα.
Σταθερός στόχος του OTS Forum είναι η ανταλλαγή απόψεων, η παρουσίαση καλών πρακτικών και επιτυχημένων ιδεών και δράσεων, από αντιπροσώπους φορέων και θεσμών.
Το ΟΤS Forum, φέτος, συμπεριελάμβανε θεματικές ενότητες που κάλυπταν επίκαιρα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως την εφαρμογή του νέου λογιστικού πλαισίου της Γενικής Κυβέρνησης, τη δημιουργία των «έξυπνων πόλεων», καθώς και ζητήματα που αφορούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των Περιφερειών και των ΔΕΥΑ. Παρουσιάστηκαν, επίσης, λύσεις που θα βοηθήσουν φορείς και οργανισμούς να προσφέρουν αρτιότερη εξυπηρέτηση στους πολίτες.
Μεταξύ άλλων, τα ηνία των συζητήσεων για την Αυτοδιοίκηση του 2030 και το μέλλον των πόλεων, ανέλαβαν, σε στρογγυλό τραπέζι, Αιρετά πρόσωπα και καταρτισμένα στελέχη εταιρειών με πολυετή εμπειρία στον χώρο.
Η OTS, με 30 χρόνια εμπειρίας, αποτελεί μία καταξιωμένη εταιρεία παραγωγής λογισμικού με υλοποιήσεις καινοτόμων λύσεων σε όλη την Ελλάδα. Το OTS Forum σηματοδοτεί, πια, μία ετήσια εκδήλωση -σταθμό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους ανθρώπους της. Μία ευκαιρία για ουσιαστικό και παραγωγικό διάλογο.

To 14ο OTS Forum στήριξαν:
Μεγάλοι Χορηγοί: CISCO, DT&S, COSMOTE, E.Y. Ελλάδος, Lever A.E. Σύμβουλοι Ανάπτυξης
Χορηγοί: Alfaware, ΑΩΖ, Blue Value, Crowdpolicy, EuroConnect, Greek Fintech Cluster, Μεσόγειος Α.Ε.
Υποστηρικτές: ACS Services, Collectives, EPI Systems, Innosec, Prisma Electronics
Χορηγοί Επικοινωνίας: Governet, ICT tplus, ICT Weekly

close menu