Τηλεπικοινωνίες

Οι Samsung QLED TVs λαμβάνουν πιστοποίηση ασφάλειας

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε πως οι QLED 8K και 4K τηλεοράσεις της έλαβαν τις σχετικές πιστοποιήσεις για: ‘Απουσία φωτοβιολογικού κινδύνου από τις φωτοδιόδους LED’ από το Underwriters Laboratories (UL), μια κορυφαία επιστημονική εταιρεία στις Η.Π.Α. και ‘Ασφάλειας Ματιών’ από τον οργανισμό Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) στη Γερμανία. Η Samsung είναι η πρώτη εταιρεία στον κλάδο των τηλεοράσεων που λαμβάνει πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν ότι ο φωτισμός που εκπέμπεται από τις QLED τηλεοράσεις της δεν ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο για την ανθρώπινη όραση. Οι μετρήσεις είναι σύμφωνες με τα πρότυπα του IEC (International Electrotechnical Commission) για τη φωτοβιολογική ασφάλεια και την διασφάλιση της υγείας της όρασης των θεατών.

Οι οργανισμοί ασφάλειας UL και VDE, εξέτασαν τις Samsung 65Q900T 8K και 65Q90T 4K, που εκπέμπουν την πιο έντονη φωτεινότητα μεταξύ της σειράς QLED TV 2020) σε ότι αφορά στο μπλε φως, στις υπεριώδεις ακτίνες και στις υπέρυθρες ακτίνες.

«Ενώ οι Samsung QLED TVs εκπέμπουν υψηλή φωτεινότητα και ένταση φωτός, έχουν σχεδιαστεί για να για προστατεύουν την όραση χωρίς εκπτώσεις στην πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία προβολής», δήλωσε ο Yong Hoon Choi, Executive Vice President του Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Είμαστε ικανοποιημένοι που η προσπάθειά μας αναγνωρίζεται από τις UL και VDE και θα συνεχίσουμε να έχουμε την ασφάλεια των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα κατά την ανάπτυξη των προϊόντων μας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σειρές QLED 8K και 4K TV της Samsung, παρακαλούμε επισκεφθείτε https://www.samsung.com/gr/tvs/

close menu