Υλικό-Συσκευές

Ο ταχύτερος εκτυπωτής imagePROGRAF ενισχύει την εκτύπωση μεγάλου μεγέθους στην αγορά παραγωγής CAD

Για επιχειρήσεις με γρήγορους ρυθμούς που εργάζονται σε αυστηρές προθεσμίες, η νέα σειρά Canon imagePROGRAF TZ-30000 συνδυάζει την έξοδο υψηλής ταχύτητας με μια πληθώρα χαρακτηριστικών για την υποστήριξη της συνεχούς παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας. Με εξαιρετικό χειρισμό μέσων και τη δυνατότητα παραγωγής εφαρμογών υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων CAD/ GIS, απεικονίσεις, χάρτες και αφίσες, αυτός ο ισχυρός εκτυπωτής είναι η ιδανική επιλογή για πελάτες στην αρχιτεκτονική, τη μηχανική, τον κλάδο των κατασκευών και τη βιομηχανική παραγωγή, καθώς και επαγγελματίες παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης και καταστήματα παραγωγής αντιγράφων. Για μια ακόμα πιο αποτελεσματική ροή εργασίας, ο πολυλειτουργικός imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 ενσωματώνει τον εκτυπωτή με σαρωτή ακριβείας σε μία συσκευή.

Μέγιστη έξοδος, ελάχιστος χρόνος διακοπής λειτουργίας

Εκτυπώνοντας με ταχύτητες τεσσάρων σελίδων A1 CAD ανά λεπτό, αυτό το νεότερο μοντέλο είναι το ταχύτερο στη σειρά imagePROGRAF. Με δεξαμενές μελανιού υψηλής χωρητικότητας 700ml και τροφοδοσία διπλού ρολού, μεγιστοποιεί την παραγωγή και ελαχιστοποιεί το χρόνο διακοπής λειτουργίας, χειρίζεται άνετα τους όγκους παραγωγής μεταξύ 300 και 500 τετραγωνικών μέτρων το μήνα, υποστηριζόμενος από λογισμικό διαχείρισης ροής εργασίας Direct Print Plus και έναν στοιβαχτή υψηλής χωρητικότητας που κρατά έως και 100 φύλλα A0.

Σχεδιασμένη για μέγιστη παραγωγικότητα, αυτή η σειρά εκτυπωτών συνοδεύεται από ρολά και μελάνια “hot swap”, κάτι που το καθιστά το πρώτο σύστημα στην κατηγορία του που επιτρέπει στους χρήστες να αναπληρώνουν τα μέσα και το μελάνι κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης. Το σύνολο έξυπνων ρόλων προσδίδει σιγουριά στη διαδικασία φόρτωσης μέσων. Ο χρήστης τοποθετεί απλώς το ρολό στον τροφοδότη και ο εκτυπωτής κάνει τα υπόλοιπα. Από τη στιγμή που γίνεται κλικ στο κουμπί εκτύπωσης, η πρώτη εκτύπωση A1 CAD μπορεί να είναι στο χέρι του χρήστη μέσα σε 19 δευτερόλεπτα.

Το πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή CPP και τα εργαλεία υποβολής εργασιών CPP Publisher Select συμβάλλουν στην επίτευξη αποτελεσματικής εκτύπωσης με μειωμένα τυπογραφικά λάθη, παρακολουθώντας το πλάτος του μέσου αποθήκευσης και την υπόλοιπη ποσότητα μέσων πριν από την εκτύπωση.

Εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης Canon

Ο νέος εκτυπωτής χρησιμοποιεί την ανώτερη τεχνολογία μελανιού LUCIA TD της Canon, επιτρέποντας την έξοδο υψηλής ποιότητας από σχέδια CAD σε χάρτες και αφίσες, σε ένα ευρύ φάσμα επικαλυμμένων και μη μέσων. Οι λεπτές μαύρες γραμμές και το κείμενο μπορούν να αναπαραχθούν με σαφήνεια και με ελάχιστα φαινόμενα απάλυνσης (“feathering”), ακόμη και σε μη επικαλυμμένα μέσα. Επιπλέον, λόγω της αντοχής των μελανιών στις καιρικές συνθήκες, τα ζωντανά χρώματα δε θα ξεθωριάσουν, ακόμη και όταν χρησιμοποιείται φθηνό, απλό χαρτί inkjet.

Βελτιωμένος σχεδιασμός και ασφάλεια

Ο σχεδιασμός εργονομικής κονσόλας που εξοικονομεί χώρο σημαίνει ότι λειτουργίες όπως η δεξαμενή μελάνης και οι αλλαγές στο ρολό μέσων συμβαίνουν στο εμπρόσθιο μέρος του imagePROGRAF TZ-30000, ενώ οι ολοκληρωμένες εκτυπώσεις αφαιρούνται από το επάνω μέρος της συσκευής.

Το μοντέλο MFP Z36 διαθέτει ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα σε μικρότερο αποτύπωμα, χάρη στην ενσωμάτωση ενός σαρωτή πολλαπλών λειτουργιών υψηλής ποιότητας με σύστημα φωτεινής πηγής διπλών led. Αυτό το μοντέλο MFP είναι εύκολο στην εγκατάσταση και ιδιαίτερα κατάλληλο για μικρότερους χώρους γραφείων. Συνοδεύεται από μια μεγάλη οθόνη αφής ελεύθερης τοποθέτησης με εύχρηστες λειτουργίες προεπισκόπησης και δυνατότητα επεξεργασίας εμπλουτισμένων εικόνων.

Για βέλτιστη ασφάλεια, όλα τα δεδομένα αρχείων μπορούν να διαγραφούν από τον σκληρό δίσκο μόλις ολοκληρωθεί κάθε εργασία εκτύπωσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί προαιρετικός κωδικός PIN και ασφάλεια διασύνδεσης για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.

Σχολιάζοντας την κυκλοφορία της νέας σειράς imagePROGRAF TZ-30000, ο Junichi Wachi, Διευθυντής του τμήματος LFP στην περιοχή EMEA της Canon Europe, λέει: «Κατά την ανάπτυξη της νέας σειράς imagePROGRAF TZ-30000, ξεκινήσαμε να αντιμετωπίσουμε μια σειρά τυπικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες LED plotters χαμηλού επιπέδου. Αυτός ο πλήρως εξοπλισμένος εκτυπωτής παραγωγής εξισορροπεί την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα, μειώνοντας τους χρόνους εκτύπωσης και φινιρίσματος μεγάλου μεγέθους και βοηθώντας τους πελάτες να ανταποκρίνονται στις αυστηρότερες προθεσμίες. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια imagePROGRAF ανεβάζει τον πήχη για τους πελάτες και θα ταιριάζει με τις αυξανόμενες απαιτήσεις οποιασδήποτε επιχείρησης που χρειάζεται εξορθολογισμένη και χωρίς προβλήματα παραγωγή εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους».

Τα νέα μοντέλα PROGRAF TZ-30000 και imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 θα είναι διαθέσιμα από τους συνεργάτες των καναλιών διάθεσης της Canon από τον Μάιο του 2021. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.canon.gr/business-printers-and-faxes/imageprograf-tz-30000/www.canon-europe.com/business-printers-and-faxes/imageprograf-tz-30000-mfp-z36/

Ηλεκτρονικά

close menu