Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Ο όμιλος ELTON μετασχηματίζεται ψηφιακά με το Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management με την DIS

Ο Όμιλος ELTON, ηγέτης στην παροχή χημικών και βιομηχανικών λύσεων για περισσότερα από 40 χρόνια, επιτυγχάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό του με την επιτυχή έναρξη λειτουργίας του Microsoft Dynamics 365 F & SCM. Η υλοποίηση σηματοδοτεί το πρώτο σημαντικό βήμα μιας στρατηγικής πρωτοβουλίας για την ενίσχυση της επιχειρησιακής αποδοτικότητας της ELTON, τον εξορθολογισμό των διαδικασιών της εφοδιαστικής αλυσίδας και την ενδυνάμωση του οργανισμού για συνεχείς επιτυχίες.

Ο όμιλος ELTON ιδρύθηκε πριν από τέσσερις δεκαετίες και έχει καθιερωθεί ως μια εταιρεία που συνδυάζει ένα χαρτοφυλάκιο κορυφαίων παγκόσμιων προμηθευτών με πελατοκεντρική κουλτούρα και τεχνογνωσία στην εφοδιαστική αλυσίδα. Η δέσμευση της εταιρείας για την παροχή καινοτόμων λύσεων και κορυφαίων χημικών και βιομηχανικών συστατικών έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενδυνάμωση των πελατών για την ανάπτυξη και παραγωγή επιτυχημένων προϊόντων.

Η DIS και η ELTON ανακοινώνουν με ικανοποίηση την επίσημη έναρξη παραγωγής του Microsoft Dynamics 365 F & O, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή ψηφιακού μετασχηματισμού για τον Όμιλο ELTON.

Βασικά οφέλη για την ELTON με το Microsoft Dynamics 365 F & SCM:

  • Εξορθολογισμός των λειτουργιών: Η αυτοματοποίηση των χρηματοοικονομικών διαδικασιών και των διαδικασιών της εφοδιαστικής αλυσίδας οδηγεί σε αυξημένη επιχειρησιακή αποδοτικότητα.
  • Πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο: Η πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων και ενισχύει τη συνολική επιχειρηματική ευφυΐα.
  • Ολοκληρωμένη διαχείριση παραγωγής: Η λύση ενσωματώνει απρόσκοπτα τα συστήματα διαχείρισης παραγωγής και αποθήκης για βελτιωμένο έλεγχο και ορατότητα.
  • Επεκτασιμότητα και ευελιξία: Το Dynamics 365 F&SCM παρέχει στην ELTON μια επεκτάσιμη και ευέλικτη πλατφόρμα για να προσαρμόζεται στις εξελισσόμενες επιχειρηματικές ανάγκες.

Βασικά οφέλη του συστήματος Διαχείρισης Αποθήκης (WMS):

  • Βελτιστοποιημένη διαχείριση αποθεμάτων: Η ELTON θα επωφεληθεί από τη βελτιωμένη ορατότητα και τον έλεγχο των αποθεμάτων, μειώνοντας το κόστος μεταφοράς και ελαχιστοποιώντας τα αποθέματα.
  • Βελτιωμένη ακρίβεια παραγγελιών: Οι δυνατότητες του WMS διασφαλίζουν την ακριβή εκτέλεση των παραγγελιών, μειώνοντας τα λάθη και ενισχύοντας την ικανοποίηση των πελατών.
  • Αυξημένη παραγωγικότητα: Η αυτοματοποίηση των διαδικασιών της αποθήκης, όπως η συλλογή και η συσκευασία, οδηγεί σε υψηλότερη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα.
  • Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο: Η ELTON αποκτά πληροφορία σε πραγματικό χρόνο στις λειτουργίες της αποθήκης, επιτρέποντας την καλύτερη λήψη αποφάσεων και ανταπόκριση.
close menu