Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην 11η Ημέρα Υιοθεσίας του Pet City

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την υπεύθυνη υιοθεσία αδέσποτων σκύλων. Η αγκαλιά του Νίκου Χαρδαλιά με τον «Πάκη»

Παρουσία του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, συνεχίστηκε στα Pet City η δράση των Ημερών Υιοθεσίας, μιας πρωτοβουλίας που αποτελεί μέρος της καμπάνιας Act Pawsi+ive, στην προσπάθεια να βρεθεί ένα #ForeverHome για κάθε αδέσποτο ζωάκι. Ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε: «Είναι η μάχη του αυτονόητου για τα αδέσποτά μας. Όσοι έχουμε σκυλιά στα σπίτια μας μπορούμε να το καταλάβουμε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο»/

Ο Νίκος Σταθόπουλος, επικεφαλής της BC Partners και πρόεδρος της Pet City Group, τόνισε: «Δεν σας κρύβω ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Το όραμά μας είναι, κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια να υιοθετήσει ένα αδέσποτο ζωάκι και η φιλοζωία να γίνει τρόπος ζωής. Με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη, θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για τους αδέσποτους φίλους μας».  Για μια ακόμη φορά, η ομάδα του topetmou.gr ήταν μαζί τους.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων παράγοντες της Αυτοδιοίκησης και της επιχειρηματικότητας, ενώ η πρωτοβουλία για υπεύθυνη υιοθεσία αδέσποτων είχε μεγάλη απήχηση, καθώς τα περισσότερα αδεσποτάκια υιοθετήθηκαν. Η σημερινή ήταν η 11η Ημέρα Υιοθεσίας του Pet City. Ο κόσμος άνοιξε την καρδιά του για τους αξιολάτρευτους τετράποδους φίλους μας, που βρίσκονταν στο κατάστημα Pet City Κηφισιάς, Λεωφόρος Κηφισίας 270, από τις 11.00 έως τις 14.00. Η Ημέρα Υιοθεσίας υποστηρίζεται από τις φιλοζωικές Dog’s Voice, τον Σύλλογο Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα», την Save the Strays of Samos και το Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης-Αλιβερίου. Οι Ημέρες Υιοθεσίας έχουν ήδη σημειώσει πολύ σημαντικά αποτελέσματα καθώς από την πρώτη δράση μέχρι σήμερα 83 σκυλάκια που φιλοξενούνταν σε καταφύγια έχουν βρει ένα παντοτινό σπίτι.

close menu