Επιχειρήσεις

Νέος Πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ ο Κωνσταντίνος Γεράρδος

Ο Κωνσταντίνος Γεράρδος, επιχειρηματίας και επικεφαλής της Πλαίσιο Computers, αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος). Η εκλογή του κ. Γεράρδου πραγματοποιήθηκε ομόφωνα κατά τη διάρκεια των εκλογικών διαδικασιών του συνδέσμου που έλαβαν χώρα πρόσφατα, συγκεντρώνοντας όλες τις μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς.

Σύμφωνα με κύκλους της αγοράς, ο Παναγιώτης Βρετός της αλυσίδας Public εκλέχθηκε αντιπρόεδρος, ενώ τη θέση του Γενικού Γραμματέα αναλαμβάνει ο Γιάννης Βασιλάκος της «Κωτσόβολος» (μέλος του ομίλου ΔΕΗ). Ο Δημήτρης Κολέττας της εταιρείας AXF (Attrattivo) θα αναλάβει τη θέση του Ταμία.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΛΠΕ συμπληρώνουν σημαντικά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου. Συγκεκριμένα, τα μέλη του συμβουλίου περιλαμβάνουν τον Βασίλη Φουρλή της House Market (IKEA), τον Ηλία Μάλαμα της ITX Ελλάς (Zara), τον Νικόλαο Μουστάκα της «Μουστάκας», τον Γιώργο Παπαντώνη του λιανεμπορικού ομίλου «Αστέρας» και τον προηγούμενο πρόεδρο του Συνδέσμου Αντώνη Μακρή ως εκπρόσωπο της εταιρείας «Άννα Μαρία Μαζαράκη».

Ο Αντώνης Ζαΐρης διατηρεί τη θέση του ως αναπληρωτής αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του συνδέσμου, διασφαλίζοντας τη συνέχεια στη διαχείριση του ΣΕΛΠΕ.

Η αλλαγή στη διοίκηση του ΣΕΛΠΕ συνδέεται με τη νέα εποχή που φιλοδοξεί να χαράξει ο σύνδεσμος, καθώς και με το όραμα για την επόμενη ημέρα του επιχειρείν στην Ελλάδα.

close menu