Υλικό-Συσκευές

Το νέο UltraGear Gaming monitor της LG έρχεται εξοπλισμένο για νίκες

Απολαύστε τα παιχνίδια δράσης με ομαλή κίνηση και αξεπέραστη ταχύτητα

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο πανίσχυρο UltraGear™ Gaming monitor 24GL650-B με Full HD ανάλυση (1920×1080), που διαθέτει λειτουργίες υψηλής απόδοσης που ανταποκρίνονται σε όλα τα δημοφιλή παιχνίδια. Ενσωματώνοντας τεχνολογία AMD RADEON FreeSync™, είναι σίγουρο ότι οι gamers θα βιώσουν μια ανεπανάληπτη gaming εμπειρία και θα απολαύσουν γρήγορες νίκες.

Με την τεχνολογία AMD RADEON FreeSync™, οι gamers μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση, καθώς εξαλείφει τις αλλοιώσεις και το τρεμόπαιγμα της οθόνης. Όσον αφορά στην ταχύτητα, το νέο monitor της LG διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 144Hz και 1ms (GTG)1. Έτσι, τα αντικείμενα ενισχύονται με μεγαλύτερη ευκρίνεια για ακόμα πιο ομαλό παιχνίδι, με οπτικό αποτέλεσμα σχεδόν εξωπραγματικό. Τα πιο δυναμικά και πιο γρήγορα κινούμενα αντικείμενα στο πεδίο όπου εκτυλίσσεται η δράση, δίνουν στους gamers ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

LG UltraGear™ Gaming monitor 24GL650-B

Παράλληλα, το 24GL650-B monitor διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες, που συμβάλλουν σε μια απρόσκοπτη gaming εμπειρία, όπως η Dynamic Action Sync, χάρη στην οποία ελαχιστοποιείται η καθυστέρηση εισόδου δεδομένων, ώστε οι gamers να μπορούν να «συλλάβουν» την κάθε στιγμή σε πραγματικό χρόνο. Ακόμη, με το Black Stabilizer έχουν τη δυνατότητα να αποφεύγουν τους ελεύθερους σκοπευτές που κρύβονται στα πιο σκοτεινά μέρη και να ξεφεύγουν γρήγορα από καταστάσεις όπου χρειάζεται, ενώ για καλύτερη στόχευση με μεγαλύτερη ακρίβεια, μπορούν να χρησιμοποιούν το Σταυρόνημα.

Επιπλέον, το νέο UltraGear™ Gaming monitor διαθέτει ρυθμιζόμενη βάση, με την οποία οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν την κλίση, το ύψος και την περιστροφή της οθόνης για να παίζουν πιο άνετα τα παιχνίδια τους. Τέλος, το συγκεκριμένο monitor όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζεται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.

1Με την επιλογή της ταχύτερης λειτουργίας, μπορεί να προκύψει θόλωση στην κίνηση ανάλογα με το περιεχόμενο.

Ηλεκτρονικά

close menu