Τεχνολογίες

Νέα προϊόντα από την ESET για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου

Η ESET, παρουσίασε μια νέα σειρά προϊόντων για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και παρόχους υπηρεσιών  διαδικτύου, που προσφέρουν εκτεταμένη προστασία στους καταναλωτές.

Τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν το ESET NetProtect for Mobile και το ESET NetProtect for Mobile Advanced, τα οποία προσφέρουν ασφάλεια μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας, και το ESET NetProtect for Home Advanced, το οποίο συμβάλλει στην ασφάλεια συνδέσεων σταθερού δικτύου. Τα συγκεκριμένα προϊόντα προστατεύουν τις συσκευές των πελατών που είναι συνδεδεμένες σε δίκτυα εταιριών τηλεπικοινωνιών και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου (σταθερά ή κινητά) από κακόβουλα web domains ή malware, phishing και δυνητικά ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

Οι λύσεις προσφέρονται ως υπηρεσία που ενεργοποιείται με ένα κλικ από τον πάροχο και προσφέρει αυτόματα προστασία σε κάθε συνδεδεμένη συσκευή. Η ασφάλεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες των πελατών διασφαλίζεται με την παροχή ισχυρής κάλυψης τοπικής υποστήριξης πελατών και συνεργατών, καθώς και με ολοκληρωμένη προστασία που βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις διαδικτυακές απειλές μέσω της έγκαιρης πρόσβασης της ESET σε ένα  μοναδικό σύνολο κακόβουλου λογισμικού που ανιχνεύεται και συγκεντρώνεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο κέντρων έρευνας και ανάπτυξης. Το  κυβερνοέγκλημα είναι ένα πρόβλημα χωρίς σύνορα και η τηλεμετρία της ESET δείχνει ότι ο όγκος των κυβερνοεπιθέσεων αυξάνεται, ενώ υπάρχει μια αυξητική τάση όσον αφορά τις επιθέσεις κατά smartphones. Η ESET αποφάσισε να αξιοποιήσει τις κορυφαίες τεχνολογίες της για τη δημιουργία λύσεων ειδικά για τον κλάδο που θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση αυτών των απειλών.

Η Mária Trnková, αντιπρόεδρος της ESET για το τμήμα καταναλωτών και IoT δηλώνει: “Βλέπουμε τους εαυτούς μας και τις τεχνολογίες μας ως θεματοφύλακες της προόδου που επιτρέπει η ψηφιακή τεχνολογία και στόχος μας είναι να προσφέρουμε αποτελεσματική ψηφιακή ασφάλεια που  προστατεύει τους καταναλωτές σε κάθε στιγμή και από κάθε ενδεχόμενο”.

Χάρη στην εύκολη ενσωμάτωση στις υπηρεσίες των εταιρειών παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαδικτύου και στις υφιστάμενες διαδικασίες ενεργοποίησης, οι λύσεις σε επίπεδο δικτύου δεν απαιτούν εγκατάσταση λογισμικού στις συσκευές των τελικών χρηστών, οι οποίες είναι
συμβατές τόσο με Android όσο και με iOS.

Η πύλη διαχείρισης επιτρέπει στους τελικούς χρήστες να διαχειρίζονται τις ρυθμίσεις του ESET NetProtect των συνδεδεμένων συσκευών τους, να διαχειρίζονται τα domain που βρίσκονται στις λευκές και τις μαύρες λίστες, και να δημιουργούν αναφορές ασφαλείας. Οι αναφορές ασφαλείας δίνουν  τους
χρήστες μια εικόνα του τρόπου με τον οποίο η ESET προστατεύει τις συσκευές τους και συνοπτικές πληροφορίες σχετικά με εντοπισμένες απειλές, αποκλεισμένες ιστοσελίδες και άλλα.

Με το ESET NetProtect Advanced (σταθερό ή κινητό), οι γονείς έχουν επίσης πλήρη έλεγχο των φίλτρων των παιδιών τους μέσω του Web Content Filter.

close menu