Τεχνολογίες

Νέα επένδυση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ στην εταιρεία κυβερνοασφάλειας Obrela Security Industries

Νέα επένδυση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ στην εταιρεία κυβερνοασφάλειας Obrela Security Industries ολοκλήρωσε το EOS Hellenic Renaissance Fund, του ενός εκ των τριών Growth Funds του EquiFund, πουδιαχειρίζεταιη EOS Capital Partnersμε επικεφαλής τον Απόστολο Ταμβακάκη.

Η επένδυση πραγματοποιήθηκε μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και το fund κατέχει πλέον στον όμιλο της Obrela μειοψηφικό ποσοστό. Τα κεφάλαια της EOS θα κατευθυνθούν προς την υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου της εταιρείας σε Έρευνα & Ανάπτυξη (R&D) που σχετίζεται κυρίως με το “Τhe Swordfish Platform”, λογισμικό της Obrela. Στόχος είναι, επίσης, η ενίσχυση του τμήματος πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό με την στελέχωση από ομάδες μηχανικών σε επίπεδο προ και aμετά την πώληση, ενώ παράλληλα θα διατεθούν οι αναγκαίοι πόροι για την αποτελεσματικότερη προώθηση των υπηρεσιών της εταιρείας μέσω της ενίσχυσης του τμήματος marketing.

Η Obrela Security Industries ιδρύθηκε το 2009 στην Αθήνα από τους Γιώργο Πατσή και Γιώργο Δάγλα, διευθύνεται από τον πρώτο και δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών κυβερνοασφαλειας (Cyber Security Services) με πελάτες από όλους τους κλάδους της οικονομίας σε περισσότερες από 8 χώρες όπως Ελλάδα, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κύπρο, Ιορδανία, Φιλιππίνες.

Security - Cybersecurity

close menu