Υλικό-Συσκευές

Mobile Technology: Το πιο προσιτό Co-bot AGV έφτασε στην Ελλάδα

Η Mobile Technology παρουσιάζει το XP15, ένα Co-bot Automated Guided Vehicle με απεριόριστες δυνατότητες και την οικονομικότερη τιμή στην αγορά. Το κόστος του με εγκατάσταση DIY ανέρχεται στα 25.000€, ενώ είναι διαθέσιμο και για ενοικίαση με 995€/μήνα. Προσφέρει μεγάλη ευελιξία, γιατί οι χρήστες μπορούν να εναλλάσσουν εύκολα την αυτόματη λειτουργία του σε χειροκίνητη και το αντίστροφο, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Το XP15 λειτουργεί ως μία smart intralogistics λύση, δίχως όμως να προϋποθέτει ειδικό λογισμικό ή διασύνδεση με το υφιστάμενο σύστημα της επιχείρησης. Μπορεί δηλαδή να ενσωματωθεί άμεσα στη ροή εργασιών μιας επιχείρησης, μεταφέροντας καρότσια, δέματα και παλέτες έως 1500 κιλά από τη γραμμή παραγωγής στην αποθήκη ή από το ένα σημείο στο άλλο εντός της Αποθήκης-Κέντρου Διανομής (Point-to-point).

Εξίσου άμεση είναι και η ενεργοποίηση του co-bot, καθώς ακόμα και αρχάριοι χρήστες -χωρίς ειδικές γνώσεις ή εκπαίδευση- μπορούν να διαχειριστούν την εύχρηστη εφαρμογή του και να το θέσουν σε λειτουργία μέσα σε λίγες ώρες. Επιπρόσθετα, με το XP15 οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν γρήγορα διαδρομές/στάσεις από οποιαδήποτε Android συσκευή ή από το προαιρετικό πληκτρολόγιό του co-bot. Μπορούν επίσης να ελέγχουν τις ρυθμίσεις των διαδρομών και των εργασιών μεταφοράς μέσω Bluetooth.

Μία ακόμα μοναδικότητα του XP15 αποτελεί το πρωτοποριακό σύστημα πλοήγησής του (2D). Προσανατολίζεται ακολουθώντας ανακλαστικά αυτοκόλλητα, τα οποία τοποθετούνται στην οροφή. Επισημαίνεται ότι σε αντίθεση με το δάπεδο, η οροφή ποτέ δεν έχει εμπόδια, ούτε αλλάζει η διαρρύθμισή της, για αυτό και το co-bot δεν ξεφεύγει από την πορεία του. Επιπρόσθετα, πετυχαίνει μέγιστη απόδοση και διαθεσιμότητα χάρη στην plug-in μπαταρία Λιθίου 24V/60Ah, ενώ οι δυνατότητές του είναι απεριόριστες. Αυτό σημαίνει πως οι επιχειρήσεις μπορούν σε συνεργασία με τον πάροχό τους να αναθέσουν στο co-bot πιο σύνθετες εργασίες, όπως είναι η φόρτωση σε στήλες ή το στοίβαγμα, η συνδυαστική χρήση πολλών co-bot κ.ο.κ.

Ως Authorized System Integrator Partner του κατασκευαστικού οίκου EP Equipment, η Mobile Technology διαθέτει, εγκαθιστά και παρέχει after sales υποστήριξη στο co-bot XP15, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο. Με την 20ετή+ εμπειρία της στον εξοπλισμό Logistics κάθε είδους, η Mobile Technology επιλέγει αξιόπιστα προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες και μετασχηματίζουν επιχειρησιακές διαδικασίες.

close menu