Υλικό-Συσκευές

DrayTek VigorAP 912c: κομψότητα και αξεπέραστη εμπειρία ασύρματης σύνδεσης πάνε μαζί

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση του νέου εσωτερικού χώρου Mesh Access Point οροφής VigorAP 912c, για σταθερή και γρήγορη ασύρματη σύνδεση!

Το VigorAP 912c διαθέτει ceiling mount σχεδιασμό για διακριτική εγκατάσταση σε οροφή, link rate 867Mbps (5GHz) μέσω εσωτερικών κεραιών 2×2 MIMO, ενώ η τροφοδοσία του γίνεται μέσω PoE (802.3af/at). Προσφέρει 8 SSID με ξεχωριστό VLAN για διαχωρισμό του δικτύου και υποστηρίζει τη σύνδεση έως 256 ταυτόχρονων χρηστών χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργικότητα της επιχείρησης, αποτελώντας ιδανική λύση για χώρους όπως καταστήματα, ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Στα πλούσια χαρακτηριστικά του VigorAP 912c περιλαμβάνονται ο ενσωματωμένος RADIUS server, το πρωτόκολλο 802.11ac Wave 2, η λειτουργία του σε AP mode, range extender, Mesh αλλά και η υποστήριξη AirTime Fairness, Band Steering και Roaming έτσι ώστε κατά τη μετακίνηση του χρήστη μέσα στο χώρο, η συσκευή του να συνδέεται ταχύτατα και χωρίς απώλειες στο Access Point με τη μεγαλύτερη εμβέλεια. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία MU-MIMO, το VigorAP 912c επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση πολλαπλών χρηστών σε high-density περιβάλλοντα.

Το νέο VigorAP 912c της DrayTek είναι διαχειρίσιμο μέσω των συμβατών DrayTek routers, της δωρεάν εφαρμογής VigorConnect και της πλατφόρμας κεντρικής διαχείρισης VigorACS 2, και είναι άμεσα διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

Περισσότερες πληροφορίες: email: [email protected], τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-1.

close menu