Τεχνολογίες

O Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Hellas Sat, στο Διοικητικό Συμβούλιο του SSPI

Μεγάλη Διάκριση για την Hellas Sat – Μαζί με τη SpaceX και την Kratos στο νέο ΔΣ του μεγαλύτερου διεθνούς επαγγελματικού οργανισμού διαστήματος SSPI (Space and Satellite Professionals International)

Ανακοινώνεται ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hellas Sat Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς έχει εκλεγεί Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του SSPI (Space and Satellite Professionals International), ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος επαγγελματικός οργανισμός επιστημόνων διαστήματος και δορυφορικής τεχνολογίας, ο οποίος έχει πάνω από 2700 μέλη παγκόσμια, τα οποία προέρχονται από όλες τις χώρες και δραστηριοποιούνται τόσο σε διαστημικούς και δορυφορικούς οργανισμούς, όσο και σε εταιρείες κατασκευής δορυφόρων και διαστημικών σκαφών.

Μαζί με τη Hellas Sat έχουν εκλεγεί και οι εκπρόσωποι των γνωστών οργανισμών SpaceX και Kratos . Για την τιμητική αυτή διάκριση και αναγνώριση για την Ελλάδα και την Κύπρο, ο Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς δήλωσε: «Είναι για μένα και τους συναδέλφους της Hellas Sat υψίστη τιμή να αποφασίσει ο μεγάλος αυτός διεθνής οργανισμός να μας εκλέξει στο Δ.Σ. μαζί με τους εκπροσώπους των άλλων μεγάλων οργανισμών της SpaceX και του Kratos. Είμαι ευγνώμων στο προσωπικό της Hellas Sat που με την αφοσίωση και την τόσο επαγγελματική του εργασία έχουμε καταφέρει η Hellas Sat να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας και μαζί με αυτή και ο επιστημονικός κόσμος του διαστημικού οικοσυστήματος της Ελλάδας και της

close menu