Τηλεπικοινωνίες

Με υβριδική παρουσία ο ΣΕΚΕΕ στην Βαρκελώνη για το MWC 2021

Το μειωμένο ενδιαφέρον συμμετοχής λόγω της εξελισσόμενης πανδημίας σε συνδυασμό με το μικρό χρονικό διάστημα ανάμεσα στις 2 εκθέσεις, καθώς η MWC 2021 θα πραγματοποιηθεί στο χρονικό διάστημα 28 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου, ενώ η MWV 2022 είναι προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο του 2022, ώθησε τον ΣΕΚΕΕ σε υβριδική παρουσία για την φετινή έκθεση.

Ο οργανισμός GSMA έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει τη φετινή έκθεση σε υβριδική μορφή, παρά τις σημαντικές απουσίες (ενδεικτικά αναφέρουμε Google, Cisco, Ericsson, NTT DoCoMo, Sony, Nvidia, κλπ), ενώ σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο MWC 2021 θα έχει περίπου το 50% του μεγέθους και το 40% των επισκεπτών των προηγούμενων διοργανώσεων. Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση αυτή, ο ΣΕΚΕΕ καταβάλλει μια προσπάθεια ώστε σχεδιάσει μια λιτή παρουσία στο MWC2021 αλλά εντονότερη παρουσία στο MWC2022, δημιουργώντας ένα ενιαίο “πακέτο”.

Ο ΣΕΚΕΕ θεωρεί ότι το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των δυο εκθέσεων είναι πολύ μικρό, ώστε να οργανωθούν ουσιαστικά δυο διαφορετικές αποστολές, ειδικά όταν για φέτος, έχουμε και στην Ελλάδα μειωμένο ενδιαφέρον συμμετοχής λόγω της εξελισσόμενης πανδημίας. Επίσης, χωροταξικά, τουλάχιστον για το 2021, θα υπάρξουν αλλαγές στην φυσική θέση του περιπτέρου. Στον χώρο του Hall 8.1 θα μεταφερθεί η έκθεση 4YFN ενώ το περίπτερο έχει μετακινηθεί στον κεντρικό διάδρομο, ανάμεσα στα Halls 7 και 6.

Εντός των επομένων ημερών αναμένονται περισσότερες πληροφορίες αναφορικά για την υβριδική παρουσία του Εθνικού περιπτέρου στο MWC 2021. Όσοι είχαν πληρώσει την συμμετοχή τους για την διοργάνωση του 2020, θεωρείται ότι αποτελούν μέλη και της αποστολής του 2021. Την ίδια στιγμή όμως, Ο ΣΕΚΕΕ καλεί όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διπλή αποστολή του 2021-2022 να επικοινωνήσουν στο [email protected] ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες συμμετοχής.

close menu