Υλικό-Συσκευές

Με το νέο Dual-Band router της Grandstream, είστε ασφαλείς

Στον σύγχρονο κόσμο της ψηφιακής εποχής, η σταθερή και ασφαλής σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι πρωταρχικής σημασίας. Για αυτό η PartnerNET παρουσιάζει το νέο router της Grandstream με τεχνολογία 802.11ac Wi-Fi.

Το Dual-Band router GWN7052/GWN7052F, αποτελεί την κορυφαία λύση για μικρά αλλά και μεσαία γραφεία όπως και για απομακρυσμένους εργαζόμενους. Μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 100 ασύρματες συσκευές ταυτόχρονα και εφαρμογές που απαιτούν αυξημένες απαιτήσεις bandwidth.

Συμπληρωματικά με τις εφαρμογές υποστηρίζει streaming 4K Ultra HD βίντεο, διαδικτυακές συνεδριακές συναντήσεις, βιντεοκλήσεις, online gaming κ.ο.κ.

Η ασφάλεια είναι αναπόσπαστο μέρος του GWN7052/GWN7052F router. Παρέχει επιχειρησιακού επιπέδου χαρακτηριστικά ασφαλείας που εξασφαλίζουν την ασφαλή πρόσβαση στο Wi-Fi και τo VPN, συμπεριλαμβανομένων μοναδικών πιστοποιητικών ασφαλείας και τυχαίων προεπιλεγμένων κωδικών πρόσβασης. Με το VPN εξασφαλίζεται η ασφαλή σύνδεση των απομακρυσμένων εργαζομένων με το εταιρικό δίκτυο από το σπίτι ή τα γραφεία υποκαταστήματος.

Ολοκληρώνοντας το πακέτο λειτουργιών του, το GWN7052/GWN7052F υποστηρίζεται από το GWN.Cloud, τη δωρεάν διαθέσιμη πλατφόρμα διαχείρισης Wi-Fi της Grandstream.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Με την υποστήριξη ενός διπλού πυρήνα 880MHz, ο GWN7052/GWN7052F παρέχει ταχύτητες Wi-Fi που φτάνουν τα 1.266 Gbps.

Το router προσφέρει dual-band 2×2 MU-MIMO και υποστηρίζει ασύρματο Mesh δίκτυο και ενσύρματες συνδέσεις AP.

Περιλαμβάνει ενσωματωμένο controller μέσα στο Interface του χρήστη, επιτρέποντας την απλή παραμετροποίηση και παρακολούθηση του δικτύου.

Τα προϊόντα της Grandstream αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ στο επίσημο portal www.eshop.partnernet.gr τηλ.: 2107100000, [email protected], www.partnernet-ict.com.

close menu