Χρηματιστήριο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα αποκαταστήσουμε τη θέση του ελληνικού Χρηματιστηρίου

Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να πορεύεται στη μεταρρυθμιστική οδό που άνοιξε την προηγούμενη τετραετία, επεσήμανε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο Road Show της Morgan Stanley και του Χρηματιστηρίου

Στις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, αλλά και το στόχο της κυβέρνησης να αποκαταστήσει τη θέση του ελληνικού χρηματιστηρίου, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε διεθνές φόρουμ επενδυτών, που συνδιοργανώνουν η Morgan Stanley και το Ελληνικό Χρηματιστήριο, στο Λονδίνο όπου βρίσκεται για επίσημη τριήμερη επίσκεψη.

Ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να πορεύεται στη μεταρρυθμιστική οδό που άνοιξε την προηγούμενη τετραετία, με στόχο να ενδυναμώσει τον κύκλο της ανάπτυξης, το μέρισμα της οποίας θα μοιράζεται στην κοινωνία.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Μ. Βρετανίας και αρχηγό των Εργατικών, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το αυριανό τετ α τετ κορυφής του πρωθυπουργού με τον Βρετανό ομόλογό του. Αναμένεται να θέσουν επί τάπητος τις βρετανικές σχέσεις, να συζητήσουν για τις δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τον πόλεμο Ισραήλ Χαμάς, ενώ είναι αναμενόμενο, όπως έχει ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του, να θέσει το θέμα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα.

close menu