Τηλεπικοινωνίες

Και τα τέσσερα επεισόδια της μίνι σειράς «Roadkill» αποκλειστικά τον Δεκέμβριο στο Nova On Demand!

Το συναρπαστικό, βρετανικό, πολιτικό θρίλερ,«Roadkill», με τον καθηλωτικό στον ρόλο του, Hugh Laurie, έρχεται και με τα τέσσερα επεισόδια, αποκλειστικά και σε ‘Α τηλεοπτική προβολή, στις υπηρεσίες Nova On Demand και NovaGo, από την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Παράλληλα, θα προβάλλεται ένα επεισόδιο την εβδομάδα, από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:00, στη ζώνη «House of Europe», από το Novacinema 4HD!

Ο Peter Laurence είναι αουτσάιντερ στην πολιτική με μεγάλη απήχηση στον λαό. Υστέρα από την επιτυχία του σε μια υπόθεση δυσφήμησης, η καριέρα του εκτοξέυται. Κρύβει όμως πολλά μυστικά και τώρα ανακαλύπτει και το μεγαλύτερο όλων. Θα ξεχαστούν τα μυστικά; Θα μπορέσει να κατακτήσει το απόλυτο βραβείο, δηλαδή την εκλογή του;

H σειρά υποβάλλει ερωτήματα σχετικά με τη συνείδηση: ποιος έχει και ποιος όχι, το κακό που γίνεται όταν δεν υπάρχει συνείδηση σε μικρότερη και μεγαλύτερη κλίμακα. Ο Laurence είναι ένας άντρας ο οποίος δεν παρασύρεται, δεν κοιτάει ποτέ πίσω, ένα αρπακτικό το οποίο προσπερνά τα πτώματα που αφήνει στο δρόμο του. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας τέτοιος άνθρωπος και τι μπορεί η κοινωνία να κάνει για αυτό; Μένειναδιερευνηθεί.

Τον πρωταγωνιστή πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών το οποίο αποτελείται από τους Helen Mc Crory και Saskia Reeves, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Michael Keillor και δημιουργός της σειράς είναι ο David Hare.

close menu