Υπηρεσίες

Internet χωρίς διακοπές για τις επιχειρήσεις με τα προγράμματα COSMOTE Business Double Play

Δυνατότητα Internet Backup με την αξιοποίηση του δικτύου κινητής της COSMOTE

Η περίοδος της πανδημίας ανέδειξε τη σημασία που έχει η τεχνολογία για την απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Με τα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας και Internet COSMOTE Business Double Play, παρέχεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να έχουν Internet χωρίς διακοπές, χάρη στην υπηρεσία Internet Backup και την αξιοποίηση του δικτύου κινητής της COSMOTE. Ακόμα, τα προγράμματα προσφέρουν υψηλές ταχύτητες έως 200Mbps, περισσότερο χρόνο ομιλίας προς κινητά και διεθνείς προορισμούς, καθώς και υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου.

Το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, το COSMOTE Fiber, που προσφέρει ταχύτητες έως 200Mbps (έλεγχος διαθεσιμότητας: εδώ) σε συνδυασμό με το δίκτυο κινητής COSMOTE, ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων, εξασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία τους.

Η υπηρεσία Internet Backup

Όλα τα προγράμματα COSMOTE Business Double Play με την υπηρεσία Internet Backup, δίνουν τη δυνατότητα για άμεση εφεδρική πρόσβαση στο Internet και την τηλεφωνία, μέσω του δικτύου κινητής COSMOTE. Σε περίπτωση διακοπής της σταθερής σύνδεσης, η υπηρεσία Internet Backup επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παραμείνουν συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο, καθώς η σύνδεση επιτυγχάνεται μέσω USB stick της υπηρεσίας, με ενσωματωμένη sim κάρτα κινητής, που βρίσκεται διαρκώς εγκατεστημένο στο router. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία μιας επιχείρησης, όπως είναι η πρόσβαση στο Internet, η ομιλία, η ανταλλαγή email, η πρόσβαση σε cloud εφαρμογές, η διαχείριση του e-shop, κ.α..

Τα COSMOTE Business Double Play περιλαμβάνουν:

  • Υψηλές ταχύτητες Internet έως 200Mbps, ώστε κάθε επιχείρηση να λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά, κατεβάζοντας άμεσα αρχεία, πραγματοποιώντας τηλεδιασκέψεις, κ.α..
  • Σταθερή τηλεφωνία με 2.000 λεπτά προς όλα τα σταθερά, ακόμη περισσότερο χρόνο ομιλίας, έως 1.500 λεπτά, προς κινητά Ελλάδας και προς διεθνή σταθερά και κινητά, καθώς και απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις σε κινητά COSMOTE Business.
  • Υπηρεσίες Τηλεφωνικού Κέντρου (smart office), χωρίς ειδικό εξοπλισμό, που προσφέρουν δωρεάν τη δυνατότητα για: ηχογραφημένα μηνύματα και ανακοινώσεις, αναμονή για έως 5 κλήσεις, κ.α.
  • Επιπρόσθετα, τα Full Pack προγράμματα διαθέτουν -χωρίς επιπλέον κόστος- υπηρεσίες online παρουσίας με δωρεάν domain «.gr» ή «.eu», φιλοξενία του website της επιχείρησής με χώρο 6GB στις σύγχρονες υποδομές της COSMOTE, καθώς και στατική IP.

Τα προγράμματα COSMOTE Business Double Play ξεκινάνε από €39,90/μήνα. Περισσότερες, πληροφορίες για τα προγράμματα: εδώ.

COSMOTE FIBER: Το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα. Χάρη στη συνεχή επέκταση του δικτύου, παραμένει πρώτος σε πληθυσμιακή κάλυψη, έχοντας εγκαταστήσει πάνω από το 77% των συνολικών γραμμών FTTH της χώρας. Μέσω του COSMOTE Fiber, οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν εγγυημένες ταχύτητες 100 & 200 Mbps με δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον σε 1Gbps. Σήμερα, πάνω από 360.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση σε 100% οπτική ίνα μέχρι το κτίριο (FTTH), ενώ στόχος είναι να ξεπεράσουν το μισό εκατομμύριο έως το τέλος του έτους.

close menu