Επιχειρήσεις

Η UPS ολοκλήρωσε με επιτυχία την εξαγορά του Ομίλου Bomi

Η UPS (NYSE: UPS) εχθές ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση της εξαγοράς του ομίλου Bomi, του κορυφαίου πολυεθνικού παρόχου logistics υγειονομικής περίθαλψης. Μέσω της εξαγοράς, η μονάδα υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης της εταιρείας, UPS Healthcare, θα προσθέσει στο portfolio της επιπλέον εγκαταστάσεις ελεγχόμενης θερμοκρασίας σε 14 χώρες και 3.000 υπαλλήλους υψηλής ειδίκευσης στην ομάδα της UPS σε όλη την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Η εταιρεία θα λειτουργεί πλέον υπό τη νέα επωνυμία Bomi Group, θυγατρική της UPS. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Bomi, Marco Ruini, θα ενταχθεί στην διοικητική ομάδα της UPS Healthcare. Οι πελάτες της UPS Healthcare θα έχουν πλέον πρόσβαση σε 216 εγκαταστάσεις με συνολικά 1,6 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα χώρου διανομής προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης, συμβατά με το cGMP και το GDP πρωτόκολλο σε παραπάνω από 37 χώρες.

«Μαζί με τον Marco Ruini και την ομάδα του ομίλου Bomi, η UPS Healthcare θα προσφέρει πλέον ακόμη πιο εξελιγμένες και ολοκληρωμένες λύσεις στο πελατολόγιο της σε όλη την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική», δήλωσε η Kate Gutmann, Executive Vice President και Πρόεδρος της UPS. «Η πολυσυλλεκτική μας ομάδα, τα σύγχρονα οχήματα και οι προηγμένες εγκαταστάσεις μας θα μας επιτρέψουν να επεκτείνουμε το πανευρωπαϊκό μας δίκτυο ψυκτικής αλυσίδας και να φέρουμε την επόμενη γενιά λύσεων εφοδιαστικής υγειονομικής περίθαλψης στους πελάτες μας».

Η ομάδα της UPS Healthcare έχει πλέον αναπτύξει ένα λεπτομερές σχέδιο μετάβασης για να υποστηρίξει τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας, ενώ παράλληλα συνδέει περαιτέρω τις δυνατότητες της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας με μεγάλες πύλες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής.

«Με τις νέες δυνατότητες που φέρνει ο Όμιλος Bomi στο δίκτυό μας, η UPS Healthcare θα εισάγει στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική σημαντικές νέες υπηρεσίες και συνέργειες, οι οποίες μοιραία θα προκύψουν από αυτή την εξαγορά», δήλωσε ο Πρόεδρος της UPS Healthcare, Wes Wheeler. «Καθώς προχωράμε στο μεταβατικό μας σχέδιο, είμαστε έτοιμοι να θέσουμε σε λειτουργία αυτές τις σημαντικές για τον κλάδο και τους πελάτες μας, υπηρεσίες».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καινοτομίες της UPS Healthcare και τις λύσεις με γνώμονα τους πελάτες, επισκεφθείτε το Healthcare.ups.com και το  about.ups.com.

close menu