Τεχνολογίες

Η Telefónica Tech, εξαγόρασε την βρετανική εταιρεία κυβερνοασφάλειας iHackLabs

Η Telefónica Tech, εξαγόρασε την βρετανική εταιρεία iHackLabs, η οποία εξειδικεύεται στον έλεγχο και την εκπαίδευση στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Η εξαγορά έγινε μέσω της ElevenPaths, θυγατρικής της Telefónica στον τομέα της κυβερνοασφάλειας.

Η iHackLabs είναι μια εταιρεία που διδάσκει, εκπαιδεύει και πιστοποιεί τις δεξιότητες των επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Η πλατφόρμα SaaS που έχει αναπτύξει, προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια που προσομοιώνουν πραγματικές καταστάσεις απειλής στον κυβερνοχώρο, προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες των εκάστοτε πελατών.

Η εταιρεία έχει παρουσία σε Λονδίνο και Μαδρίτη και συνεργάζεται με την ElevenPaths  από το 2018. Η ElevenPaths μάλιστα συμβούλευσε την Wayra, το παγκόσμιο hub καινοτομίας της Telefónica, να επενδύσει στη βρετανική Startup. Τώρα, η ομάδα και το προϊόν της Startup, θα ενταχθούν στο δυναμικό της ElevenPaths.

Σημειώνεται ότι η Telefónica Tech εξαγόρασε πρόσφατα και την Govertis, εταιρεία που ασχολείται με την συμβουλευτική στο κομμάτι της κυβερνοασφάλειας.

close menu