Κοινωνική δράση

Η Samsung παρουσιάζει τους αθλητές του Team Samsung Galaxy, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024

100 Μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024, η εταιρεία ανακοινώνει τη μεγαλύτερή της ομάδα αθλητών συνεργατών

Η Samsung Electronics, Παγκόσμιος Ολυμπιακός και Παραολυμπιακός Συνεργάτης, ανακοινώνει τους αθλητές-πρεσβευτές του Team Samsung Galaxy που θα ενσαρκώσουν το βασικό μήνυμα της καμπάνιας της εταιρείας «Open Always Wins» κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024. Μεταξύ των 57 αθλητών-πρεσβευτών, εκ των οποίων οι 44 είναι από την Ευρώπη, είναι και δύο Έλληνες αθλητές, ο Λευτέρης Πετρούνιας – Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ενόργανης Γυμναστικής και η Ευαγγελία Πλατανιώτη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Καλλιτεχνικής Κολύμβησης. Οι Έλληνες αθλητές θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024.

«Η Samsung υποστηρίζει το Ολυμπιακό πνεύμα και έχει δημιουργήσει ουσιαστικές συνδέσεις από την πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση, το 1988», δήλωσε ο Hansoo Kim, Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas. «Με την τελευταία λέξη της καινοτομίας και της τεχνολογίας, δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε αξιόλογους αθλητές-πρεσβευτές, όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Team Samsung Galaxy. Το μήνυμά μας «Open Always Wins» αντικατοπτρίζει την ευθυγράμμιση των αξιών μας με το Ολυμπιακό πνεύμα και θα εμφανίζεται σε όλη την καμπάνια της Samsung για το Παρίσι 2024».

Η Samsung πιστεύει στο «Open Always Wins»
Το μήνυμα «Open Always Wins» αντιπροσωπεύει την πίστη της Samsung ότι με ανοιχτό μυαλό, κάθε νέα εμπειρία γίνεται ένα σημαντικό επίτευγμα, που ανοίγει νέες προοπτικές και αμέτρητες δυνατότητες. Για τη φετινή διοργάνωση, η Samsung συνεργάζεται με 57 αθλητές, οι οποίοι – όπως και η Samsung – μοιράζονται τις βασικές αξίες του ανοιχτού πνεύματος και της αυτοέκφρασης. Το Team Samsung Galaxy θα λειτουργήσει ως η κύρια φωνή για το «Open Always Wins».

Το Team Samsung Galaxy για το Παρίσι 2024
Το Team Samsung Galaxy για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024 αποτελείται από Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες από διάφορα μέρη του κόσμου. Η ομάδα περιλαμβάνει τη Βρετανίδα skateboarder, Sky Brown, την Ισπανίδα πρωταθλήτρια του badminton, Carolina Marin, τον Γάλλο ήρωα του skateboarding, Aurélien Giraud, την Αμερικανίδα B-girl, Grace “Sunny” Choi, τον Γερμανό para sprinter, Johannes Floors, το ποδοσφαιρικό είδωλο της Νότιας Κορέας, Son Heung-min, τον Έλληνα Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής, Λευτέρη Πετρούνια, καθώς και την Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ενόργανης Γυμναστικής, ειδικεύεται στους κρίκους και έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες σε όλη τη διάρκεια της πορείας του. Κατέκτησε ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο το 2016, καθώς και τρία παγκόσμια και έξι ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Γνωστός ως ο «άρχοντας των κρίκων», ο 32χρονος αθλητής προετοιμάζεται για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024. Ο Λευτέρης Πετρούνιας εξέφρασε τον ενθουσιασμό και την υπερηφάνεια του που είναι μέλος του Team Samsung Galaxy, δηλώνοντας ότι το μήνυμα της ομάδας «Open Always Wins» λειτουργεί ως υπενθύμιση ότι με ανοιχτό μυαλό, όλα είναι δυνατά σε επαγγελματικό, προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Ο Λευτέρης σχολίασε σχετικά «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέλος του Team Samsung Galaxy. Το «Open Always Wins» μου θυμίζει ότι το ανοιχτό μυαλό μπορεί κανείς να το αποκτήσει από τον ανταγωνισμό, ο οποίος δοκιμάζει πολλές πτυχές του εαυτού μας. Πολύ συχνά σκεφτόμαστε για το πώς μπορούμε να εξελιχθούμε και νομίζω αυτό είναι μια μορφή ανοιχτόμυαλης σκέψης».

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, κέρδισε χρυσό μετάλλιο στην καλλιτεχνική κολύμβηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Ντόχα, τον Φεβρουάριο του 2024. Τώρα, είναι έτοιμη να ξεκινήσει το επόμενο ολυμπιακό της ταξίδι με το Team Samsung Galaxy. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη υπογράμμισε τη σημασία του να είσαι μέλος μιας ομάδας που προσπαθεί για την αριστεία, την καινοτομία και τη συνεχή βελτίωση, γεγονός που καθιστά τιμή για εκείνη να είναι μέλος του Team Samsung Galaxy. Η Ευαγγελία σχολίασε: «Το να είμαι μέλος του Team Samsung Galaxy σημαίνει πολλά για εμένα. Το «Open Always Wins» για εμένα σημαίνει συμπερίληψη. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι απλώς μια καλή ευκαιρία να συγχαρούμε όλοι μαζί τους αθλητές της χώρας μας. Αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ στη διεθνή σκηνή».

«Είμαστε πολύ περήφανοι που υποστηρίζουμε αυτή την αξιόλογη ομάδα αθλητών», δήλωσε ο Hansoo Kim, Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas. «Οι επιδόσεις τους εμπνέουν τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και έχουν θετικό αντίκτυπο στις κοινότητές τους, αλλά και στις μελλοντικές γενιές. Μαζί με το Team Samsung Galaxy, είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να εμπνεύσουμε τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσουν τις νέες δυνατότητες στην καθημερινή τους ζωή».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς το “Open always wins” θα γίνει πραγματικότητα, τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η Samsung θα ενισχύσει την εμπειρία των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024, καθώς και τους επιπλέον αθλητές της Team Samsung Galaxy, θα ανακοινωθούν καθώς ο δρόμος προς τους Αγώνες θα συνεχίζεται.

close menu