Υλικό-Συσκευές

Η Samsung γιορτάζει τη νέας σειρά gaming monitor Odyssey με ένα πανευρωπαϊκό τουρνουά Esports

Σε συνέχεια της κυκλοφορίας των οθονών για gaming με κορυφαία απόδοση, η Samsung δίνει στους Ευρωπαίους PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) παίκτες την ευκαιρία να κερδίσουν έπαθλα αξίας €25.000 – οι εγγραφές άνοιξαν για την Ελλάδα

Προκειμένου να γιορτάσει την κυκλοφορία της νέας της σειράς οθονών gaming Odyssey, η Samsung προχώρησε στην διοργάνωση ενός τουρνουά Esports.

To Odyssey League, που πήρε το όνομά του από την σειρά των gaming monitors της Samsung, απευθύνεται στους καλύτερους παίκτες PUBG στην Ευρώπη. Οι παίκτες που πληρούν τα υψηλά πρότυπα απόδοσης, εφάμιλλα της σειρά προϊόντων Odyssey, και είναι πρόθυμοι να το αποδείξουν, έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν έπαθλα αξίας €25.000.

Η σειρά οθονών για gaming, Odyssey, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Samsung x T1, μια από τις κορυφαίες ομάδες στα eSports, για pro-gaming που ξεπερνά τα όρια. Τα G9 και G7 gaming monitors της σειράς Odyssey ενσωματώνουν πανίσχυρες λειτουργίες που μπορούν να αξιοποιήσουν οι παίκτες, όπως για παράδειγμα την πανοραμική προβολή στην οθόνη, χάρη στην πρωτοφανή κυρτότητα 1000R, για να παίζουν πάντα σαν επαγγελματίες. Μπορούν επίσης να παραμένουν στην κορυφή κάθε leaderboard, εξαλείφοντας τις καθυστερήσεις με χρόνο απόκρισης 1ms και 240hz RapidCurve και να βιώνουν με ρεαλισμό το πεδίο της δράσης, χάρη στην τεχνολογία QLED για καθηλωτική ανάλυση εικόνας.

Οι εγγραφές για το τουρνουά έχουν ανοίξει και οι ενδιαφερόμενοι gamers από την Ελλάδα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στους προκριματικούς που θα διενεργηθούν από τις 19-22 Οκτωβρίου ενάντια σε ομάδες της Αδριατικής και θα οδηγήσουν στους τελικούς της περιοχής στις 31 Οκτωβρίου 2020. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ομάδες από 12 περιοχές της Ευρώπης, με τις καλύτερες να προκρίνονται στον διήμερο πανευρωπαϊκό τελικό, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2020.

Όλοι οι διαγωνισμοί και από τις 12 ευρωπαϊκές περιοχές θα μεταδοθούν ζωντανά στο Twitch από διακεκριμένους gamers, όπως η PUBG superstar Dana Dima Gard, AKA DanucD. Ο πανευρωπαϊκός τελικός θα είναι μια κορυφαία παραγωγή που θα μεταδοθεί απευθείας από το Odyssey League Esports studio στο Βερολίνο.

Ο Atila Yesildag, Head of Esports EMEA στο PUBG Corporation, δήλωσε: «Ανυπομονούμε για την εξέλιξη της συνεργασίας μας με τη Samsung Electronics Co. και για την από κοινού διοργάνωση του επερχόμενου Samsung Odyssey League. Χαιρόμαστε που μπορούμε να προσφέρουμε σε fans και παίχτες ακόμα ένα διασκεδαστικό τουρνουά».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές, το πρόγραμμα του τουρνουά και για τη δυνατότητα παρακολούθησης των events μπορείτε να βρείτε στο odysseyleague.gg.

close menu