Επιχειρήσεις

Η ομάδα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ συνεχίζει τις προπονήσεις στη Eurohoops Academy μέσω διαδικτυακών μαθημάτων

Ανταποκρινόμενοι στα νέα μέτρα για την προστασία από την εξάπλωση της πανδημίας, η LG Electronics Hellas (LG) και η Eurohoops Academy ανακοινώνουν την έναρξη virtual προπονήσεων για την ομάδα ‘LG Αθλητές του Αύριο”.

Οι virtual προπονήσεις, θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή σε real time μέσω zoom, από την έμπειρη προπονητική ομάδα της Eurohoops Academy. Στη προπόνηση θα συμμετέχουν όλοι οι αθλητές της ομάδας και θα περιλαμβάνει ασκήσεις τόσο για σωματική ανάπτυξη και τη φυσική κατάσταση των παιδιών, όσο και για τη βελτίωση της ατομικής τεχνικής.

Πιο συγκεκριμένα, στο κομμάτι της σωματικής ανάπτυξης και της φυσικής κατάστασης, οι προπονητές θα δείχνουν ασκήσεις που ο καθένας μπορεί να κάνει στο σπίτι, χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό, αλλά και κάποιες ασκήσεις προσαρμοσμένες στο άθλημα του μπάσκετ και στην ηλικία των αθλητών. Επιπλέον, θα περιλαμβάνονται και ασκήσεις με την μπάλα μπάσκετ  για τη βελτίωση του χειρισμού της μπάλας (ball handling), τη βελτίωση τεχνικής σουτ (form shooting) αλλά και τη βελτίωση footwork.

Οι εναλλακτικές αυτές προπονήσεις, έχουν στόχο να διατηρήσουν τα παιδιά της ομάδας την επαφή τους με το άθλημα για όσο καιρό θα απέχουν από τα γήπεδα και να συνεχίσουν την προετοιμασία τους σε επίπεδο σωματικής ανάπτυξης και ατομικής τεχνικής.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα της virtual προπόνησης:
https://www.youtube.com/watch?v=TNlqHS6tg0k&feature=youtu.be&ab_channel=EurohoopsTV

close menu