Υπηρεσίες

Η LG σε συνεργασία με την ATRAPOS MEDIA δημιουργούν ένα δίκτυο ψηφιακών οθονών στα φαρμακεία

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με την διαφημιστική εταιρεία ATRAPOS MEDIA για το DSN PROJECT, που αποτελεί ένα δίκτυο ψηφιακών οθονών για χρήση σε φαρμακεία. Σκοπός του DSN PROJECT είναι η πληροφόρηση σχετικά με τα προϊόντα που διατίθενται στο χώρο των φαρμακείων, μέσα από τις ψηφιακές οθόνες της LG, μετατρέποντας έτσι τις βιτρίνες των φαρμακείων, αλλά και το εσωτερικό τους σε δυναμικά και αναβαθμισμένα σημεία πώλησης.

Συγκεκριμένα, σε περισσότερα από 150 επιλεγμένα σημεία, έχουν τοποθετηθεί εντυπωσιακά μεγάλες LG οθόνες 55 ιντσών (μοντέλο XS2E), καθώς και 22 ιντσών (μοντέλο SM3G), αποτελώντας σημείο αναφοράς για τους καταναλωτές που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα προϊόντα στα φαρμακεία. Οι οθόνες της LG ξεχωρίζουν για την ασύγκριτη φωτεινότητα τους και την υψηλή ευκρίνεια στην απόδοση του περιεχομένου.  Χάρη στον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό τους, εξοικονομούν χώρο, ενώ μέσω του λογισμικού LG Superign CMS, της ενσωματωμένης λύσης δικτυακής παρακολούθησης, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση πολλαπλών οθονών σε διάφορες τοποθεσίες, σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας την άμεση απόκριση σε επείγουσες καταστάσεις. Ακόμη, η πλατφόρμα webOS 3.0 προσφέρει μέγιστη ευκολία, με διαισθητικό περιβάλλον χρήσης και απλά εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το συγκεκριμένο project, καθώς συνεισφέρουμε με τον τρόπο μας στην αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών και αποδεικνύουμε έμπρακτα για μια ακόμη φορά ότι βρισκόμαστε με υπευθυνότητα και καινοτόμες λύσεις δίπλα στους συνεργάτες μας. Σκοπός μας είναι η διεύρυνση του συγκεκριμένου project και σε άλλες πόλεις της χώρας το επόμενο διάστημα»

close menu