Εξαγορές - Συγχωνεύσεις

Η InDigital εξαγοράζει τον Πανιώνιο ΓΣΣ

Ύστερα από ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Πανιωνίου, εγκρίθηκε η πρόταση εξαγοράς της ομάδας απλό τον επιχειρηματία Κώστα Ρούπτσο κύριο μέτοχο της InDigital. Η InDigital Α.Ε ιδρύθηκε το 2000 και αποτελεί μια αμιγώς Ελληνική Τεχνολογική εταιρεία με μετόχους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και Ανάπτυξης Ηλεκτρονικών Εφαρμογών.

Έχει επενδύσει από την ίδρυσή της έως σήμερα περισσότερα από 5.000.000€ στον Τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης, ενώ οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.000 τμ. που διαθέτει στα Βριλήσσια Αττικής αποτελούν σήμερα ένα από τα πλέον σύγχρονα κέντρα δεδομένων στην Ελλάδα με όγκο δεδομένων που αγγίζουν το 1 Peta.
Η InDigital και ο Κώστας Ρούπτσος έφεραν στην Ελλάδα το VAR, καθώς ήταν εκείνη η εταιρεία που σε συνεργασία με την Medialuso είχαν αναλάβει να υπολοποιήσουν το έργο με την ονομασία: «Ψηφιακός μετασχηματισμός ελληνικού ποδοσφαίρου με σύγχρονα ψηφιακά μέσα ΤΠΕ».

«Μιλάμε για ένα αμιγώς ψηφιακό έργο στο χώρο του αθλητισμού, ένα οριζόντιο έργο που αφορά όλα τα γήπεδα τα οποία θα πρέπει να συνδεθούν με ένα Κέντρο Επιχειρήσεων και με μια μεγάλη κεντρική υποδομή. Αυτό καλούμαστε να το υλοποιήσουμε, για να προλάβουμε το χρονοδιάγραμμα του επόμενου πρωταθλήματος, μέσα σε δυο μήνες. Θα είναι πραγματικά ένα μικρό θαύμα, θα τα καταφέρουμε», είχε δηλώσει στην υπογραφή της σύμβασης και πράγματι το έργο υλοποιήθηκε.

close menu