Προϊόντα-Υπηρεσίες

Η Epson παρουσιάζει τα νέα ευέλικτα επιτραπέζια scanner A4 με το μικρότερο μέγεθος στην κατηγορία τους

Με μοναδική λειτουργία που αλλάζει τη διαδρομή χαρτιού από καμπύλη σε ευθεία διαδρομή για να υποστηρίξει μεγαλύτερο εύρος μέσων

Η Epson παρουσίασε τέσσερα νέα επιτραπέζια scanner μικρών διαστάσεων, τα Epson DS-C330, DS-C490, ES-C320W και ES-C380W, για να υποστηρίξει τη διαδικασία ψηφιοποίησης και να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις του γραφείου που προκαλούνται από την υβριδική εργασία, ιδίως σε κοινοχρήστους χώρους εργασίας, στα μικρότερα γραφεία και στον μειωμένο χώρο επάνω στο γραφείο.

Αυτά τα νέα scanner μειώνουν σημαντικά τις απαιτήσεις σε χώρο στο γραφείο και χαρίζουν στους χρήστες την ευελιξία να επιλέγουν την καταλληλότερη διαδρομή μέσων. Με τη χρήση ενός απλού μοχλού, αυτά τα scanner μπορούν να μεταβούν εύκολα από την καμπύλη διαδρομή μέσων σε μια ευθεία διαδρομή, παρέχοντας πιο ευέλικτη διαχείριση μέσων προς σάρωση για την υποστήριξη μεγαλύτερης γκάμας εγγράφων: από διαβατήρια έως χαρτί μεγάλου μήκους, με ταχύτητες που κυμαίνονται από 30 έως 40 σελ./λεπτό, ανάλογα με το μοντέλο.

Η Wiebke Bird, Senior Business Manager, Scan Division and Orient Watches, Epson Europe B.V., δήλωσε: «Η Epson είναι γνωστή για τις καινοτομίες που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις των πελατών και αυτά τα νέα προϊόντα συνεχίζουν αυτήν την παράδοση. Η μοναδική ευελιξία αυτών των scanner, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τη διαδρομή μέσων ώστε να υποστηρίζουν μια μεγάλη γκάμα μέσων και εργασιών, ενώ παράλληλα μειώνουν σημαντικά τις απαιτήσεις χώρου, σημαίνει ότι ακόμη και σε υβριδικά και κοινόχρηστα περιβάλλοντα όπου ο χώρος στο γραφείο είναι περιορισμένος, οι χρήστες μπορούν να φιλοξενήσουν και να έχουν πρόσβαση σε μια λύση σάρωσης υψηλής ποιότητας για την υποστήριξη μιας ψηφιοποιημένης ροής εργασιών.»

Η ασύρματη σάρωση είναι δυνατή στα ES-C320W και ES-C380W, ενώ η ενσωμάτωση του Epson ScanWay στο ES-C380W σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το προϊόν ως αυτόνομη λύση, προχωρώντας στη σάρωση και στην επιλογή ροών εργασίας από την οθόνη αφής του προϊόντος, καταργώντας την ανάγκη για υπολογιστή. Οι χρήστες μπορούν να σαρώσουν σε δημοφιλείς υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud, όπως OneDrive, Sharepoint online και Microsoft Teams χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Epson Connect.

Όλα τα μοντέλα περιλαμβάνουν μια σειρά από τεχνολογίες βελτίωσης εικόνας και κειμένου, όπως την επεξεργασία OCR (οπτική αναγνώριση χαρακτήρων), λειτουργίες για την προστασία των εγγράφων και την απλοποίηση της επιλογής προορισμού ή της ροής εργασίας.

Ως οργανισμός, η Epson δίνει μεγάλο βάρος στην αντιμετώπιση των ζητημάτων βιωσιμότητας και έχει δεσμευτεί να χρησιμοποιεί έως και 30% ανακυκλωμένο πλαστικό υλικό σε αυτά τα προϊόντα. Πρόκειται για ένα ακόμα βήμα προς τον στρατηγικό της στόχο να εξαλείψει τη χρήση υπογείων πόρων έως το 2050.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τις τεχνικές προδιαγραφές των προϊόντων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
https://www.epson.eu/en_EU/verticals/business-scanner-range/compact-desktop-scanners

close menu