Τηλεπικοινωνίες

Η COSMOTE Business παρέχει ψηφιακά “εργαλεία” και υπηρεσίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η περίοδος της πανδημίας ανέδειξε τη σημασία που έχει η τεχνολογία για την απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων σε οποιεσδήποτε συνθήκες, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που εκπόνησε το εργαστήριο ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για λογαριασμό της COSMOTE.

Mε το portfolio COSMOTE Business, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια σειρά από υπηρεσίες, για να καλύψει τις ανάγκες κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης και ελεύθερου επαγγελματία για ψηφιακή παρουσία και προώθηση, απομακρυσμένη εργασία, καθώς και για εσωτερική ψηφιακή οργάνωση και έλεγχο της επιχείρησης. Σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, το COSMOTE Fiber, που προσφέρει ταχύτητες έως 200Mbps(έλεγχος διαθεσιμότητας: εδώ) και το COSMOTE 4G, το μεγαλύτερο δίκτυο κινητής, οι λύσεις αυτές μπορούν να ενισχύσουν την αποτελεσματική λειτουργία των επιχειρήσεων.

Οι υπηρεσίες και τα εργαλεία COSMOTE Business για μικρομεσαίες επιχειρήσεις περιλαμβάνουν:

  • Υπηρεσίες για την ψηφιακή παρουσία και προώθηση της επιχείρησης, όπως είναι το Click & Site, που μετατρέπει εύκολα την Facebook σελίδα μίας επιχείρησης σε site ή/και e-shop και το Digital Marketing4U, μια υπηρεσία για την ολοκληρωμένη προώθηση της επιχείρησης μέσα από καμπάνιες σε Google, Facebook και Instagram.
  • Εργαλεία για εξ αποστάσεως εργασία, όπως είναι το Microsoft 365 στο Cloud, που παρέχει την εφαρμογή τηλεδιασκέψεων Teams και το COSMOTE Digital Office, που διαθέτει υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και Internet με ταχύτητες έως 200 Mbps, καθώς και εργαλεία webcollaboration.
  • Υπηρεσίες για την αποτελεσματικότερη εσωτερική ψηφιακή οργάνωση και τον έλεγχο της επιχείρησης μέσω του Internet of Things, όπως το COSMOTE Fleet Tracker, για απομακρυσμένη παρακολούθηση επαγγελματικού στόλου οχημάτων και το COSMOTE Asset Tracker, για απομακρυσμένη παρακολούθηση εξοπλισμού, όπως μηχανήματα, εργαλεία, trailers, γερανοί  κ.ά.
  • Επιπλέον, διαθέσιμες είναι Cloud λύσεις, όπως οι Business Cloud Servers με παραμετροποιήσιμα χαρακτηριστικά (CPU, RAM, Hard Disk) και δυνατότητα για απομακρυσμένη διαχείριση αρχείων/δεδομένων και υψηλή διαθεσιμότητα, για ασφαλή αποθήκευση χωρίς επένδυση σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Οι επιχειρηματίες μπορούν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες των εργαλείων COSMOTE Business συνδυάζοντάς τα με τα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας και Internet COSMOTE Business Double Play. Τα COSMOTE Business Double Play παρέχουν ακόμη περισσότερο χρόνο ομιλίας, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, εταιρικά email (100GB/15 email accounts) και υπερυψηλές ταχύτητες έως 200Μbps ανάλογα με την περιοχή. Επιπρόσθετα, τα FullPack προγράμματα περιλαμβάνουν -χωρίς επιπλέον κόστος- φιλοξενία ιστοσελίδας, domain name, στατική ΙP κ.ά.. Όλα τα COSMOTEBusinessDoublePlay διαθέτουν, ακόμα, την υπηρεσία Internet Backup, για εφεδρική πρόσβαση στο Internet μέσω του δικτύου κινητής COSMOTE.

Πληροφορίες για τα προγράμματα COSMOTE Business Double Play εδώ.

Διαθέσιμα για επιχειρήσεις είναι και τα προγράμματα κινητής COSMOTE BUSINESS GIGA MAX UNLIMITED με απεριόριστα ενσωματωμένα data για χρήση Internet από το κινητό, χωρίς όρια στην ταχύτητα πρόσβασης, και τα COSMOTE BUSINESS GIGA MAX με ακόμα περισσότερα DATA και τη νέα υπηρεσία DataBoost. Η υπηρεσία Data Boost παρέχει απεριόριστα δεδομένα στο κινητό για 24 ώρες, τις ημέρες του μήνα που οι ανάγκες αυξάνονται και ενεργοποιείται μέσω του My COSMOTE App.

Περισσότερες πληροφορίες και οι τιμές των εταιρικών προγραμμάτων: εδώ..

Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στην δική τους επιχείρηση μπορούν να επισκεφθούν το www.cosmote.gr/business.

close menu