Επιχειρήσεις

Η Convert Group για 2η συνεχή χρονιά μια από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη

Η Convert Group, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο του eMarket Intelligence και Data & Analytics, αναγνωρίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως μια από τις 1000 πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη, σύμφωνα με την λίστα της Financial Times και του Statista που δημοσιεύτηκε σήμερα. Η λίστα αξιολογεί τα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών στην τελευταία 4ετία, με την Convert Group να εξασφαλίζει την 499η  θέση στην Πανευρωπαϊκή κατάταξη αφού κατέγραψε μέση ετήσια αύξηση εσόδων 61,2%.

Η λίστα FT1000, η οποία δημοσιεύεται για έκτη χρονιά, αναδεικνύει μια συνεχόμενη αύξηση των εταιρειών ηλεκτρονικού εμπορίου που εισάγονται στην λίστα, οι οποίες φέτος κατακτούν 64 θέσεις, από τις 39 πέρυσι.

Η Convert Group, με έδρα την Αθήνα, απασχολεί περισσότερους από 60 επιστήμονες σε επαγγέλματα όπως engineers, data scientists, και analysts. Επίσης, το 2021 διακρίθηκε  από το Διεθνές Ινστιτούτο Great Place to Work® για το εργασιακό της περιβάλλον ως η 4η καλύτερη Ευρωπαϊκή εταιρεία στην κατηγορία των μικρών επιχειρήσεων.

close menu