Βραβεία - Διακρίσεις

Η Check Point αναγνωρίστηκε στη λίστα 2023 CRN Edge Computing 100

Σήμερα, η επιταχυνόμενη υιοθέτηση του cloud και η υβριδική εργασία απαιτούν την επέκταση της ασφάλειας πέρα από την παραδοσιακή περιμετρική ζώνη του δικτύου, καθιστώντας την ασφάλεια των σημείων πρόσβασης πρωταρχικής σημασίας.

Η ετήσια λίστα Edge Computing 100 του CRN τιμά τους πρωτοπόρους προμηθευτές που ηγούνται της αγοράς με τεχνολογίες επόμενης γενιάς που βοηθούν στην ανάπτυξη λύσεων Edge Hardware, Edge Software και Services, IoT και 5G Edge Services και Edge Security.

Στην λίστα η Check Point αναγνωρίστηκε στην κατηγορία Edge Security για την παροχή μιας ενοποιημένης λύσης Secure Access Service Edge (SASE) με ασφάλεια υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο. Κατά το προηγούμενο έτος, επεκτείναμε το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών μας με την εξαγορά της Perimeter 81, πρωτοπόρου στις τεχνολογίες security service edge (SSE), και της Atmosec, ενός προμηθευτή ασφάλειας SaaS. Η ενσωμάτωση τόσο της Perimeter 81 όσο και της Atmosec στην αρχιτεκτονική μας Infinity παρέχει μια ολοκληρωμένη προσφορά SASE που περιλαμβάνει πρόσβαση στο διαδίκτυο, ιδιωτική πρόσβαση zero-trust, ασφάλεια SaaS και SD-WAN.

“Η λίστα 2023 Edge Computing 100 αποτελεί μια αξιοσημείωτη ευκαιρία για το CRN να αναγνωρίσει τους πρωτοπόρους προμηθευτές που παρέχουν την τεχνολογία για την κατασκευή ξεχωριστών λύσεων ακραίας τεχνολογίας”, δήλωσε η Jennifer Follett, VP, U.S. Content, Executive Editor, The Channel Company. “Αυτές οι εταιρείες επιτρέπουν στους συνεργάτες καναλιών να βοηθήσουν τους πελάτες να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και να αντλούν τη μέγιστη δυνατή αξία από τα δεδομένα τους. Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους όσοι έχουν τιμηθεί στη φετινή λίστα”.

“Το Quantum SASE είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση των απαιτήσεων του σύγχρονου εργατικού δυναμικού και είμαστε υπερήφανοι για τη συνεχή δέσμευσή μας στην καινοτομία”, δήλωσε ο Francisco Criado, VP, Worldwide Partner Ecosystem. “Ως οργανισμός με επίκεντρο το κανάλι, μας τιμά η αναγνώριση των επιτευγμάτων μας από το CRN. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ισχυρά προγράμματα συνεργατών που προωθούν τη δέσμευση και την επιτυχία του καναλιού”.

Η λίστα 2023 Edge Computing 100 θα παρουσιαστεί στο ειδικό τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού CRN Magazine και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.crn.com/edge100.

close menu