Πληροφορική

Η BEWISE υλοποίησε έργο Cisco Unified Communications στη ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Σε χρόνο ρεκόρ και εν μέσω του lock down λόγω της πανδημίας, η BEWISE ολοκλήρωσε το έργο Unified Communications, για την εταιρεία ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα. Το βασικό ζητούμενο ήταν το σύνολο των στελεχών γραφείου της εταιρείας να μπορέσει να συνεχίσει την εργασία του, με τον τρόπο που απαιτούσαν οι συνθήκες την περίοδο του lock down, αλλά με πρόβλεψη και για την μετά-κορονοϊό εποχή.

Με δεδομένο λοιπόν ότι τα στελέχη χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους επικοινωνίας, όπως τηλεφωνία IP, video calls, voice mails, κοινή χρήση desktop/laptop, instant messaging και άλλα, έπρεπε να σχεδιαστεί μία λύση που θα κάλυπτε όλες αυτές τις απαιτήσεις, άμεσα και με αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια στη χρήση. Το έργο υλοποιήθηκε με την τεχνολογία Unified Communications της Cisco, η οποία παρέχει την πλήρη και αποτελεσματική ενοποίηση όλων των παραπάνω τρόπων επικοινωνίας, με δυνατότητα χρήσης από οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή.

Συγκεκριμένα, εγκαταστάθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός στα Data Center της εταιρείας σε Άγιο Στέφανο και Κηφισιά, όπως και στα περιφερειακά γραφεία και μονάδες παραγωγής της εταιρείας, στις περιοχές Σίνδου, Λαμίας και Σχηματαρίου. Η λύση προσφέρει υπηρεσίες όπως Τηλεφωνία VoIP, Instant Messaging & Presence (Jabber), ExpressWay C&E (για δυνατότητα χρήσης τηλεφώνου απομακρυσμένα από κινητό και laptop), Unity Connection (Voice Mail) και διασύνδεση όλων των σημείων.

«Μήνες μετά το lock-down και την επιλογή μας συγκεκριμένα τμήματα και εκατοντάδες στελέχη της εταιρείας να λειτουργούν και να εργάζονται απομακρυσμένα, είναι ξεκάθαρο πως πήραμε τη σωστή απόφαση για την προστασία των εργαζομένων, αλλά και για τη συνέχιση της λειτουργίας μας. Ιδιαίτερα σήμερα, που ο Covid-19 εξακολουθεί να υπάρχει και να επηρεάζει άμεσα τη ζωή όλων μας, το έργο Unified Communications, που τότε ολοκληρώσαμε σε συνεργασία με την BEWISE, έχει πλέον ενσωματωθεί στη λειτουργία μας και θα παραμείνει ως το βασικό εργαλείο στην εσωτερική μας επικοινωνία», σημειώνει ο Βασίλειος Ντσιαφέρης, IT Manager της ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.

close menu