Τοπική Αυτοδιοίκηση

H πλατφόρμα επικοινωνίας για γονείς και βρεφονηπιακούς σταθμούς TotalSchool στον Δήμο Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης ανταγωνίζεται τους Ιδιωτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενημέρωσης γονέων

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, είναι ο 1ος Δήμος πανελλαδικά που προσφέρει σε Δημόσια εκπαιδευτήρια Προσχολικής Αγωγής & Βρεφονηπιακής Φροντίδας ψηφιακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που συναντώνται μόνο σε αντίστοιχα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.

Η εφαρμογή «TotalSchool» είναι πλήρως ενοποιημένη με την εφαρμογή «Preschoolweb – Διαχείριση Βρεφονηπιακών Σταθμών» της Intellisoft. Παρέχεται δωρεάν στους Γονείς των βρεφών & νηπίων που φιλοξενούνται στις δομές προσχολικής εκπαίδευσης του Δήμου Μεταμόρφωσης και τα δεδομένα της είναι προσπελάσιμα μόνο από τους ίδιους, με χρήση προσωπικών κωδικών ασφαλείας.

Το «TotalSchool» επιτρέπει στους γονείς να λαμβάνουν στο κινητό τους, κάθε είδους ενημέρωσης σχετικά με τα παιδιά τους. Πιο συγκεκριμένα :

  1. Ανακοινώσεις : Με τις ανακοινώσεις του total school η ενημέρωση παραδίδεται σε δευτερόλεπτα, με email αλλά ΚΑΙ με push notification σε όλα τα κινητά.
  2. Ατομική Ενημέρωση : Ενημερώνονται οι γονείς για την καθημερινότητα του παιδιού τους στο σχολείο.
  3. Φωτογραφίες & Video : Οι γονείς μπορούν να δουν με ασφάλεια τις φωτογραφίες και τα video της καθημερινότητας των παιδιών.
  4. Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες : Οι γονείς ενημερώνονται για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ημέρας και τις δραστηριότητες στην τάξη.
  5. Ημερολόγιο : Οι γονείς ενημερώνονται με τις ημερομηνίες για εκδρομές, συναντήσεις γονέων, γιορτές και άλλες εκδηλώσεις στο ημερολόγιο του Totalschool.

close menu