Τηλεπικοινωνίες

H Performance Technologies υλοποίησε στην ΔΕΘ Υποδομές και Περιβάλλον Ασύρματης Δικτυακής Πρόσβασης

Performance Technologies ανέλαβε την προμήθεια εξοπλισμού ασύρματης δικτυακής πρόσβασης HPE Aruba μέσω wireless access points. Στόχος του συγκεκριμένου έργου είναι η λειτουργία ενός αξιόπιστου συστήματος ασύρματης δικτυακής πρόσβασης τελευταίας γενιάς στο χώρο της ΔΕΘ HELEXPO και ειδικότερα η κάλυψη των εκθεσιακών χώρων των Pavilions 12, 13, 14 και 15.

Η επιλογή ασύρματου δικτυακού εξοπλισμού τελευταίας γενιάς HPE Aruba έγινε με γνώμονα τη μεγαλύτερη δυνατή εξασφάλιση σε μελλοντικές ανάγκες, τη δυνατότητα επέκτασης του ασύρματου δικτύου στο μέλλον με απλή εγκατάσταση επιπλέον σημείων πρόσβασης, αλλά κυρίως τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας μέσω του ασυρμάτου δικτύου και της τεχνολογίας των Bluetooth Beacons, όπως για παράδειγμα υπηρεσίες indoor-location awareness / wayfinding, proximity-based notifications, proximity-based guided tours.

Παράλληλα, η Performance, χρησιμοποιώντας τεχνολογία HPE Aruba, σχεδίασε και παρείχε δωρεάν στους επισκέπτες του US Pavilion την εφαρμογή πλοήγησης Expo Connect. Οι επισκέπτες κατά τη σύνδεσή τους στο ασύρματο δίκτυο (wi-fi) της ΔΕΘ, είχαν τη δυνατότητα να κατεβάσουν από την προσωπική σας συσκευή (κινητό ή tablet) την ειδική εφαρμογή και έτσι είχαν στη διάθεσή τους:

  • Πρόσβαση στη λίστα εκθετών και τον χάρτη του εκθεσιακού χώρου
  • Πλοήγηση μέσα στο US Pavilion
  • Γενικές Πληροφορίες για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
  • Αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων στο US Pavilion σε όλη τη διάρκεια της 83ης ΔΕΘ
  • Ειδοποιήσεις για προσφορές και κληρώσεις δώρων που πραγματοποιούνταν από τους εκθέτες στα περίπτερα και τους συνεδριακούς χώρους του US Pavilion

Οι λύσεις που παρέχει η Performance είναι απαραίτητες για τη διαχείριση της σημερινής πολύπλοκης, ετερογενούς, δυναμικής υποδομής του IP δικτύου και των απαιτητικών υπηρεσιών που αυτό εξυπηρετεί. Η Performance Technologies διαθέτει όλες τις τεχνικές πιστοποιήσεις και έχει αποδείξει μέσα από σειρά επιτυχημένων έργων τις ικανότητές της στην αξιολόγηση, το σχεδιασμό, την υλοποίηση, τη διαχείριση και την υποστήριξη Wired και Wireless LAN υποδομών, παρέχοντας κορυφαίες λύσεις δικτυακής πρόσβασης για το σύγχρονο Μobile Enterprise, εστιάζοντας σε Mobile-First δικτυακές υποδομές.

close menu