Εκπαίδευση - Κατάρτιση

H Lancom ολοκλήρωσε τα εκπαιδευτικά μαθήματα RIPE NCC στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά μαθήματα του RIPE NCC στη Θεσσαλονίκη, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου. H Lancom σε συνεργασία με το Réseaux IP Européens Network Coordination Centre (RIPE NCC), έφερε για πρώτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια για επαγγελματίες δικτύων.

Σηματοδοτώντας την πρώτη τους παρουσία στη Βόρεια Ελλάδα, τα σεμινάρια εκπαίδευσης είχαν μεγάλη ανταπόκριση από τους επαγγελματίες του κλάδου. Οι έμπειροι εκπαιδευτές του RIPE NCC έδωσαν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενισχύσουν τις γνώσεις τους, τόσο στη RIPE Database όσο και στα στοιχεία ασφάλειας του πρωτοκόλλου BGP routing. Ο συνδυασμός πρακτικών δραστηριοτήτων με θεωρία εξασφάλισε ότι οι συμμετέχοντες αποκόμισαν τα μέγιστα, για την ενίσχυση της ασφάλειας των δικτύων τους. Η Lancom ως μέλος του RIPE NCC από το 2009, συνεργάζεται ενεργά με τον οργανισμό, ο οποίος ως μοναδική Regional Internet Registry (RIR) στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Κεντρική Ασία, παρέχει διευθύνσεις IP και για πάνω από δύο δεκαετίες, προσφέρει εκπαιδεύσεις σε τεχνικά θέματα σε όλο τον κόσμο.

Το RIPE NCC είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζει την υποδομή του Διαδικτύου μέσω του τεχνικού συντονισμού στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τμήματα της Κεντρικής Ασίας. Η σημαντικότερη δραστηριότητα του RIPE NCC είναι να ενεργεί ως Regional Internet Registry (RIR), παρέχοντας παγκόσμιους πόρους Διαδικτύου και συναφείς υπηρεσίες.

TAGS:

close menu