Τηλεπικοινωνίες

Η Cosmos Business Systems βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως «ENTERPRISE PARTNER OF THE YEAR for 2019» της Huawei

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Cosmos Business Systems βραβεύτηκε ως «ENTERPRISE PARTNER OF THE YEAR for 2019» στην τελετή βραβείων «2019 PARTNER AWARDS» της Huawei, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2020, στο Μουσείο Γουλανδρή.

Η βράβευση αυτή συμβολίζει την αναγνώριση και την επιβράβευση για τη συνεισφορά της Cosmos Business Systems στην αγορά πληροφορικής παρέχοντας προϊόντα Huawei. Η Cosmos έχει επενδύσει στην εκπαίδευση και κατάρτιση των στελεχών της, ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες enterprise solutions for Networks and Data Center της Huawei.

Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Δημήτρης Δάφνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmos Business Systems, o οποίος δήλωσε «Είναι μεγάλη τιμή να βραβεύεται η εταιρεία μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως Enterprise Partner of the Year από έναν διεθνή κολοσσό, την Huawei. Η επιτυχία αυτή, δείχνει αφ’ ενός την στρατηγικότητα της συνεργασίας στο τομέα των δικτύων και επικοινωνιών, και αφ’ ετέρου την προσήλωση των στελεχών και των δύο εταιρειών σε Ελλάδα και Κύπρο, για την διεύρυνση των μεριδίων στους εξαιρετικά ανταγωνιστικούς τομείς των Τραπεζών, των Τηλεπικοινωνιών και του Δημοσίου Τομέα. Είμαστε βέβαιοι ότι και το 2020 θα είναι έτος σημαντικών επιτυχιών!».

close menu