Προϊόντα-Υπηρεσίες

Έξυπνη αποδοτικότητα με το ενισχυμένο Daikin Cloud Service

Η Daikin ανταποκρίνεται συνεχώς ενσωματώνοντας έξυπνες λειτουργίες στο Daikin Cloud Service, καθιστώντας το περισσότερο εύχρηστο και ισχυρό στην παροχή αποτελεσματικού ελέγχου για συστήματα HVAC-R. Η ΕΕ εξακολουθεί να πιέζει για υψηλή ενεργειακή απόδοση μέσω της κατασκευής έξυπνων κτιρίων και της σχετικής νομοθεσίας. Επιπλέον, οι προσδοκίες των πελατών για συνδεσιμότητα και απομακρυσμένο έλεγχο τόσο των κτιρίων συνολικά όσο και ειδικά στα συστήματα κλιματισμού είναι συνεχώς αυξανόμενες.

Ο έλεγχος στο χρήστη
Η εισαγωγή ενισχυμένων λειτουργιών  στο Daikin Cloud Service έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την αποδοτικότητα στην διαχείριση ενός κτιρίου. Το Daikin Cloud Service βοηθάει τόσο τους ιδιοκτήτες όσο και τους εγκαταστάτες να διαχειρίζονται να παρακολουθούν τις εφαρμογές εξ’ αποστάσεως, προσφέροντας σημαντικές πληροφορίες για δράση μέσω μιας διαδικτυακής διασύνδεσης, χωρίς την ανάγκη για επιπλέον επιμέρους λογισμικό.

Με τρία ξεχωριστά πακέτα, η  Daikin μπορεί να υποστηρίξει όλες  τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη, με ένα concept που επιτρέπει στο  Daikin Cloud Service να διαμορφώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες επαγγελματικές ανάγκες.

Απομακρυσμένος έλεγχος και ενεργειακή απεικόνιση
Τα εργαλεία έξυπνης απεικόνισης εμφανίζουν την ενεργειακή κατανάλωση και τα δεδομένα του συστήματος που καταγράφονται όλο το έτος σε πραγματικό χρόνο. Το Cloud δεν καταγράφει απλά λειτουργίες HVAC-R αλλά έχει επίσης τη δυνατότητα να ενσωματώνει και να παρακολουθεί και άλλα ζωτικά μέρη του κτιρίου όπως οι συναγερμοί βλαβών του συστήματος.

Η κεντρική λειτουργία επίβλεψης επιτρέπει στους χρήστες και στους τεχνικούς υπεύθυνους να παρακολουθούν και να ελέγχουν πολλαπλά κτίρια εξ’ αποστάσεως από ένα μόνο σημείο, ώστε  να διασφαλίζουν ότι τα συστήματα δεν παρουσιάζουν προβλήματα και λειτουργούν στη μέγιστη απόδοση. Επιπροσθέτως, επιτρέπει τη διάγνωση καταγεγραμμένων συμβάντων και δυσλειτουργιών  και την παροχή τεχνικής υποστήριξης εξ’ αποστάσεως.

Αυτές οι ενέργειες μπορούν να πραγματοποιηθούν πριν καν μεταβεί κάποιος στο χώρο, διασφαλίζοντας έτσι γρηγορότερη επίλυση των προβλημάτων ή ειδοποιήσεις σε χαμηλότερο κόστος.

Το Daikin Cloud Service επιτρέπει την συγκριτική αξιολόγηση των καταγραφών σε διαφορετικά έργα με σκοπό τον εντοπισμό της μεγαλύτερης χρήσης ενέργειας και ανίχνευση άσκοπης κατανάλωσης αυτής. Δίνει επίσης τη δυνατότητα να τεθεί στόχος για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και τις εκπομπές .

Διορατική συντήρηση και διάγνωση
Το δεύτερο πακέτο Cloud της Daikin περιλαμβάνει το μοναδικό σύστημα καταγραφής 24/7 (ACNSS ή i-Net)  που έχει ενσωματωθεί στο Daikin Cloud Service, με ενισχυμένη απεικόνιση.

Προσφέροντας απόλυτη ηρεμία και επιτρέποντας στους πελάτες να συγκεντρωθούν απόλυτα στις εργασίες τους, αυτή η καινοτόμα λειτουργία προληπτικής συντήρησης χρησιμοποιεί ενισχυμένους αλγόριθμους για να ελέγξει και να συγκρίνει δεδομένα και να κάνει έγκαιρα πρόβλεψη βλάβης. Η έγκαιρη προειδοποίηση για βλάβες του συστήματος επιτρέπει την ανάληψη δράσης για τη βελτίωσή του και εγγυάται συνθήκες άνεσης για πελάτες και προσωπικό, χωρίς το επιπλέον κόστος και την αναστάτωση από έκτακτες βλάβες.

Μόλις ληφθεί η ειδοποίηση,  οι ειδικοί της Daikin αναλύουν την κατάσταση και εργάζονται  μαζί με τους πελάτες για να αξιολογήσουν τα επόμενα βήματα και να βρουν τη βέλτιστη λύση. Η εφαρμογή διάγνωσης και διαρκούς καταγραφής εγγυάται την ανώτερη λειτουργική απόδοση, βελτιώνοντας την κατανάλωση ενέργειας χωρίς θυσίες στα επίπεδα άνεσης, μειώνοντας έτσι τους λογαριασμούς κατανάλωσης ενέργειας και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της συσκευής, μαζί πάντα με την προγραμματισμένη προληπτική συντήρηση από την εταιρεία.

Πρόσβαση σε συμβουλές ειδικών
Για να είμαστε σίγουροι ότι οι χρήστες θα πάρουν ό,τι καλύτερο από το σύστημά τους σε θέματα αποτελεσματικότητας και ελέγχου, το τρίτο πακέτο Cloud περιλαμβάνει την πλήρη βελτιστοποίηση του Daikin Cloud Service με εγκατάσταση από τους μηχανικούς της Daikin.

Ο πελάτης λαμβάνει ανάλυση και έκθεση βέλτιστης λειτουργίας, με συμβουλές αναφορικά με τους τομείς ανάληψης δράσης. Ακόμα, οι ειδικοί της Daikin έχουν την εμπειρία να προσφέρουν συγκεκριμένες, στοχευμένες συστάσεις για συγκεκριμένες δράσεις για να ενισχυθεί περαιτέρω η ενεργειακή αποτελεσματικότητα και η άνεση.

Καταγραφή εξ’ αποστάσεως, έλεγχος και τεχνική υποστήριξη για τα εμπορικά συστήματα κλιματισμού της Daikin
Το Daikin Cloud Service διατίθεται προς σύνδεση με δύο από τα πιο δημοφιλή συστήματα εμπορικών εφαρμογών της Daikin:  Το έξυπνο Tablet Controller, χειριστήριο με οθόνη αφής για μικρές ή μεσαίες εφαρμογές  και το έξυπνο Touch Manager, το μικρό BMS της Daikin για μεσαίες ή μεγάλες εφαρμογές.

“Οι ενισχυμένες εφαρμογές που προσφέρουν οι εξελιγμένες προσθήκες στο Daikin Cloud Service προσφέρουν αύξηση της χρήσης και της αλληλεπίδρασης μεταξύ τεχνικού, εγκαταστάτη και της Daikin.

“Παράλληλα εισάγουν νέες καταγραφές για τη μείωση του κόστους ενέργειας, απόλυτη αξιοπιστία στη λειτουργία και ενισχυμένη ικανοποίηση χρήσης χωρίς επιπλέον αισθητήρες ή λογισμικό.” αναφέρει ο Younes El Haddaj της Daikin.

Περισσότερες πληροφορίες για το Daikin Cloud Service στο:
https://www.daikin.eu/en_us/product-group/control-systems/intelligent-tablet-controller.html

close menu