Τεχνολογίες

Επιστροφή στα θρανία 2020 – ειδική προσφορά από την ESET για online προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών

Το 2020, η έναρξη της σχολικής χρονιάς θα είναι διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη. Η πανδημία του COVID-19 έχει αλλάξει δραματικά την εκπαιδευτική εμπειρία τόσο για τα παιδιά σχολικής ηλικίας όσο και για τους φοιτητές του πανεπιστημίου. Για πολλούς, οι εικονικές αίθουσες διδασκαλίας αντικατέστησαν μέσα σε μια νύχτα τις φυσικές αίθουσες, μετατρέποντας τα σαλόνια σε αίθουσες διδασκαλίας και ανατρέποντας τα δεδομένα για τα υπάρχοντα τεχνολογικά συστήματα.

Είτε επιστρέφουν στο σχολείο με φυσική παρουσία είτε εικονικά, είναι σημαντικό οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι διαχειριστές να παραμείνουν προστατευμένοι από τις διαδικτυακές απειλές.

Στο πλαίσιο αυτό, η ESET, ηγέτης στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο διεθνώς, ανακοίνωσε ειδική έκπτωση 50% για τη λύση online προστασίας ESET Internet Security.

Η ESET Consumer & IoT Segment Director, Mária Trnková, δήλωσε, “είναι αναρίθμητες οι πτυχές της καθημερινότητάς μας που έχουν αλλάξει δραματικά κατά τη διάρκεια του έτους και η εκπαίδευση δεν αποτελεί εξαίρεση. Η πανδημία έχει αλλάξει την εμπειρία διδασκαλίας και μάθησης για πολλούς σε όλο τον κόσμο και το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται κάποιος είναι να αντιμετωπίσει μια παραβίαση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές με τεχνολογία αιχμής για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι χρήστες είναι ασφαλείς κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς”.

Το ESET Internet Security προσφέρει προηγμένη προστασία από χάκερς, απάτες και κακόβουλα προγράμματα και αποτελεί ένα σύστημα ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων που προστατεύει από όλους τους τύπους διαδικτυακών και offline απειλών. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Προστασία σε πολλαπλές πλατφόρμες– Παρέχει προστασία σε όλες τις συσκευές είτε πρόκειται για Mac, Windows, Android ή Linux με μία μόνο άδεια.
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων – Αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον υπολογιστή  και τη χρήση των δεδομένων για κακόβουλους σκοπούς.
  • Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές – Προστατεύει αυτόματα τις διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές και προσφέρει ειδικό ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν με ασφάλεια τις ηλεκτρονικές πληρωμές και την πρόσβαση σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια.
  • Anti-theft χαρακτηριστικά – Παρακολουθεί και εντοπίζει τον υπολογιστή σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής και εντοπίζει τους διαρρήκτες μέσω της ενσωματωμένης κάμερας του φορητού υπολογιστή.
  • Ασφαλής επικοινωνία με άλλους χρήστες – Προστατεύει την webcam και τον οικιακό router από εισβολείς και επιτρέπει στους χρήστες να σαρώσουν τις έξυπνες συσκευές τους για κενά ασφαλείας.

Περισσότερες πληροφορίες για το ESET Internet Security.

TAGS:

close menu