Προϊόντα-Υπηρεσίες

«Επιστρέφουμε» …. με HONOR προσφορές σε laptop & wearables

Mε σύνθημα «Επιστρέφουμε» η HONOR το νεανικό brand τεχνολογίας φέρνει νέες σημαντικές προσφορές στη πιο value for money σειρά laptop της αγοράς HONOR MagicBook. Συγκεκριμένα η σειρά HONOR MagicBook ξεχωρίζει για την μεταλλική κατασκευή και το μοντέρνο minimal design ενώ ζυγίζει μόλις 1.38 κιλά γεγονός που το καθιστά ιδανικό για μεταφορά στις περισσότερες τσάντες. Το HONOR MagicBook 14 είναι σε προσφορά στα 559 Ευρώ από 629 Ευρώ και το HONOR MagicBook 15 στα 559 Ευρώ από 599 Ευρώ (η προσφορά ισχύει μέχρι και 20 Σεπτεμβρίου)

Επίσης μέχρι και 20 Σεπτεμβρίου το HONOR Magic Watch 2 , το νεανικό smart watch της εταιρίας στα 159 Eυρώ από 199 Ευρώ το οποίο πλέον μετά και τις τελευταία αναβάθμιση λογισμικού μπορεί και υποστηρίζει και καταγράφει πάνω από 100 διαφορετικούς τρόπους άσκησης. Επιπρόσθετα το HONOR Magic Watch 2 διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED 1.39’’ , ενσωματωμένο GPS ενώ είναι αδιάβροχο σε βάθος έως 50 μέτρα.

Τo Magic Watch 2 έχει αυτονομία μπαταρίας έως και 2 εβδομάδες με μια μόνο πλήρη φόρτιση ενώ έχει εσωτερική μνήμη 4GB που του επιτρέπει την αποθήκευση τραγουδιών και την ακρόαση τους απευθείας από το smart watch.  Το HONOR Band 5 το οποίο διατίθεται σε τέσσερα νεανικά χρώματα (μαύρο, μπλέ, πράσινο και ροζ) είναι σε ειδική προσφορά στα 29,90 Ευρώ από 49,90 Ευρώ. Το Band 5 έχει έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED 0.95’’ , ενσωματωμένο οξύμετρο και είναι αδιάβροχο σε βάθος έως και 50 μέτρα. Τέλος το Band 5 καταγράφει σε 24ωρη βάση τους καρδιακούς παλμούς.

TAGS:

close menu