Επικαιρότητα

Ενεργοποιήθηκε η επιλογή συνδρομής Facebook και Instagram στην Ελλάδα

H Meta ενεργοποίησε την υποχρεωτική επιλογή χρήσης του Facebook και του Instagram, δωρεάν με διαφημίσεις ή με μηνιαία συνδρομή χωρίς διαφημίσεις, με στόχο την κανονιστική συμμόρφωση στους νόμους για την ψηφιακή πρόσβαση και το GDPR στην Ευρώπη.

Εφόσον συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook, τόσο από web browser όσο και από το κινητό, θα εμφανιστεί μια ειδική σελίδα για να επιλέξετε αν θα συνεχίσετε να έχετε δωρεάν πρόσβαση στο Facebook και το Instagram, όπως είχατε μέχρι σήμερα, ή θα έχετε μηνιαία συνδρομή χωρίς να εμφανίζονται διαφημίσεις με κόστος 9,99 ευρώ από web browser και 12,99 από τα apps των Smartphones, για όσους συνδεδεμένους λογαριασμούς facebook και Instagram έχετε, μέχρι την 1η Μαρτίου 2024.

Από 1η Μαρτίου και μετά η χρέωση θα είναι 9,99 ευρώ το μήνα για έναν λογαριασμό συν 6 ευρώ τον μήνα για κάθε πρόσθετο λογαριασμό facebook και Instagram έχετε συνδεδεμένο σε ένα email. Οι αντίστοιχες τιμές από τις εφαρμογές των Smartphones από 1η Μαρτίου 2024 θα είναι 12,99 ευρώ και 8 ευρώ.

close menu