Τηλεπικοινωνίες

Δωρεά της LG Electronics Hellas στο Νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα

Για την κάλυψη υγειονομικών και τεχνολογικών αναγκών που έχουν προκύψει λόγω της εξάπλωσης του COVID-19

Τις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε, είναι απαραίτητο να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους βιώνουν τις συνέπειες της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας αλλά και σε όσους εργάζονται αδιάκοπα για να παραμένουν όλοι ασφαλείς. H LG Electronics (LG), προχώρησε στη δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα, που έχει τεθεί σε λειτουργία για την αποκλειστική νοσηλεία ασθενών με COVID-19, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν αυτή την περίοδο.

Συγκεκριμένα, θα δοθούν στο Νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα 10 τηλεοράσεις LG 24 ιντσών για να αξιοποιηθούν στα δωμάτια όσων νοσηλεύονται. Οι τηλεοράσεις που θα τοποθετηθούν στα δωμάτια των ασθενών έχουν στόχο να συμβάλλουν ώστε η νοσηλεία τους στο νοσοκομείο, να περνάει πιο ευχάριστα καθώς βρίσκονται για μεγάλο διάστημα μόνοι τους και χωρίς επαφή με τα οικεία τους πρόσωπα. Επίσης, θα δοθούν 5.000 χειρουργικές μάσκες μίας χρήσης για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του νοσηλευτικού προσωπικού και την εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

O Γενικός Διευθυντής της LG Electronics Hellas, Άρης Κουτελός, δήλωσε σχετικά: «Στην LG Electronics Hellas, θεωρούμε υποχρέωσή μας να είμαστε παρόντες στην κοινή προσπάθεια για το συλλογικό καλό. Εκ μέρους όλων των εργαζομένων, εκφράζω θερμά την ευγνωμοσύνη μας προς το υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα αλλά και όλης της Ελλάδας, που καθημερινά μάχεται για να σώσει ζωές και να δώσει ελπίδα για την επόμενη μέρα».

Η δωρεά αυτή, είναι μια πράξη έμπρακτης στήριξης και αναγνώρισης στον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι άνθρωποι του Νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα για τη διασφάλιση της υγείας όλων μας. Με σεβασμό και ευαισθησία, η LG Electronics Hellas συνεχίζει να στηρίζει πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την επίλυση σημαντικών προβλημάτων που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία.

close menu