Τεχνολογίες

Depia Automations : Τεχνολογικές λύσεις ρομποτικής & αυτοματισμού

Η Depia Automations (https://depia.gr) , μία διαρκώς εξελισσόμενη εταιρεία που εξειδικεύεται στον τομέα του αυτοματισμού , σχεδιάζει και κατασκευάζει προηγμένες τεχνολογικές λύσεις με κύριο στόχο την βελτίωση της ποιότητας και της ταχύτητας της παραγωγικής διαδικασίας.

Με 30 χρόνια εμπειρίας , συμμετοχή σε περισσότερα από 3000 έργα σε περισσότερες από 16 χώρες του κόσμου, συνεχίζει την ανάπτυξή της βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία των μηχανικών της και στην εξειδίκευση σε μεγάλα , πολύπλοκα έργα στο πεδίο του βιομηχανικού αυτοματισμού ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές.

Η Depia Automations , αποτελείται από ομάδα έμπειρων Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων μηχανικών και Μηχανικών Αυτοματισμού.

Σήμερα αριθμεί 23 άτομα προσωπικό και έχει πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Αναλαμβάνει μηχανολογικές κατασκευές εργοστασίων και συστήματα αυτοματισμού, την έρευνα , μελέτη και εξέλιξη συστημάτων, τη μελέτη, σχεδίαση και κατασκευαστική υλοποίηση έργων από έμπειρους μηχανικούς , την ανάλυση , τον προγραμματισμό και τη βελτίωση βιομηχανικών μοντέλων.

3000 έργα σε 16 χώρες του κόσμου

«Στη Depia Automations, με το έμπειρο προσωπικό μας και με την εξειδικευμένη μας εμπειρία στον χώρο του αυτοματισμού, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, συλλέγουμε και καταγράφουμε δεδομένα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας και της ταχύτητας της παραγωγικής σας διαδικασίας.

Η πολυετή εμπειρία των μηχανικών μας στον βιομηχανικό αυτοματισμό σε πολύπλοκα, ιδιαίτερα αλλά και εξειδικευμένα έργα μεγάλων εταιριών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τις διεθνείς προδιαγραφές , τοποθετεί την Depia Automations ως σημαντικό αναγνωρίσιμο μέγεθος στον τομέα των εγκαταστάσεων της ελληνικής βιομηχανίας.

Η επιτυχής υλοποίηση των projects που αναλαμβάνουμε σε χώρες όπως ο Καναδάς, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ειδικές κατασκευές σε χώρες όπως η Κίνα και η Αυστραλία είναι η επιβεβαίωση μας για το υψηλό επίπεδο των μηχανικών μας στην υλοποίηση των έργων μας.

Η δημιουργική μας σκέψη, η προσήλωση μας στην λεπτομέρεια και η γνώση μας σε εξειδικευμένους και οικονομικούς τρόπους επίλυσης βιομηχανικών προβλημάτων έχει ως στόχο την αποτελεσματική επίλυση των αναγκών και των προβλημάτων των έργων σας και του εξοπλισμού σας», επισημαίνει ο General Manager της Depia Ηρακλής Ιωαννίδης.

Η Depia Automations συμμετέχει στην 8η Διεθνή Έκθεση Logistics-Εφοδιαστική Αλυσίδα ( https://depia.gr/invite-supplychainexpo/) , 2-3-4 Οκτωβρίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo.

close menu