Προϊόντα-Υπηρεσίες

Αυτά είναι τα πιο περίεργα και ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί στα 25 χρόνια του eBay

Το eBay έκλεισε 25 χρόνια ζωής και με αφορμή τα γενέθλια του δημοσιοποίησε μια λίστα με τα πιο περίεργα και ακριβά αντικείμενα και υπηρεσίες που έχουν πουληθεί στο maketplace.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της eBay, μερικά από τα πιο ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί ποτέ μέσα από την πλατφόρμα είναι: ένα Gigayacht, αξίας $168 εκατ., ένα αεροπλάνο Gulfstream II, το οποίο πουλήθηκε στην τιμή των $4.9 εκατ., ένα γεύμα με τον Warren Buffet, αξίας $4.5 εκατ., η μικρή πόλη του Άλμπερτ, αξίας $2.5 εκατ., ένα σπίτι με πολεμικό καταφύγιο, το οποίο αγοράστηκε στην τιμή των $2.1 εκατ., μία κάρτα μπέιζμπολ Honus Wagner, αξίας $1.1 εκατ., μια Ferrari Enzo, αξίας $1 εκατ. και AllStar συλλεκτικά βιβλία κόμικς, αξίας $936,223.

Εκατομμύρια για “καθημερινά” αντικείμενα

Όπως έχει δείξει η ιστορία, δεν είναι μόνο τα αντικείμενα πολυτελείας που μπορούν να φτάσουν σε πολύ υψηλές τιμές στο eBay. Από την αρχή σχεδόν της δημιουργίας του, το ebay έχει γίνει “διάσημο” για τις πωλήσεις συλλεκτικών αντικειμένων, με ορισμένα από αυτά να έχουν αλλάξει χέρια έναντι αντίτιμων που κόβουν την ανάσα”.

Μέσα σε αυτή την κατηγορία, βρίσκει κανείς το ρολόι Grand Complications του Patek Philippe, το ρόπαλο του μπέιζμπολ του Shoeless Joe Jackson, την Tom Brady Playoff Contenders Championship κάρτα με το εισιτήριο του 2000, το πιάνο του Elvis Presleys 1912 Wm. Knab & Co., μια Michael Jordan 1997 πολύτιμη μεταλλική κάρτα με πετράδια, καθώς και για ένα Newmar King Aire Motorhome.

Περιττό να αναφέρουμε την «τρέλα» γύρω από τα μοναδικά και ιδιαίτερα ακριβά μοντέλα αυτοκινήτων, που πουλήθηκαν μέσω της eBay, ακολουθώντας το παράδειγμα της Ferrari Enzo. Τέτοια παραδείγματα αποτελούν η Porsche 911 GT2 RS, η Mercedes-Benz S-Class Maybach S 650 Cabriolet, η McLaren 675LT Coupe, η Rolls-Royce Other Base Coupe 2-Door και ορισμένα μοντέλα της Lamborghini Aventador

TAGS:

close menu